perjantai 19. heinäkuuta 2013

Syyshäiden pukeutumiskoodi

Jos oli vierailla vaikeaa pohtia, mitä laittoivat päällensä minun keskitalven häihini, niin eivät nuo syyshäätkään helpoimmasta päästä ole. Mieheni sukulainen juhlii häitään elokuun lopussa. Onko silloin kesä vai syksy? Nooh, näillä leveysasteilla se voi olla talvikin. Riittääkö kesämekko? Joutuuko olemaan ulkona? Bleiseri? Bleiseri ja takki? Huivilla ei ainakaan pärjää. Kaiken kukkuraksi juhlat ovat ulkona, se tietää tylsiä matalia korkoja. Loboutineja ei viitsi varmaan kovin moni kiskoa pellosta pylly pitkänä pitkin iltaa ylös. Ei sillä, että omistaisin, mutta eipä tarvitse harkita tätä varten ajatella hankkivansakaan, kuten ei btw omia häitäkään varten, mies on 170cm sulka päässä... huooh, elämäni tragedia.

corbisimages.com

Käytännön asioiden lisäksi olen pohtinut värimaailmaa. Pastellinen pitsiunelma näyttää syksyn pimenevässä illassa yhtä tyhmältä kuin pikkujoulumekko juhannuksena (nähty on!). Mustaa en oikein haluaisi laittaa, vaikka yhden mekon siinäkin värissä tilasin kokeiluun. Syksyn värikartta kukkii jälleen burgudya, joten sitäkin aion kokeilla. Kaapissa roikkuu ruskeankirjava pikkujoulumekko, joka on vähän so and so. Lisäksi olemassa on musta tyköistuva mekko, jossa on pinkki yläosa.

Tämä hm.com syysmalliston uutuus lähti sovitukseen.

Hetken jo ajattelin, että jälkimmäisellä pinkillä mennään. On vain helpommin sanottu kuin tehty pysyä pyykkilautavatsassa kesällä,kun salikorttikin on tauolla, ja pienikin makkara näyttää tyköistuvassa rumalta. Tyköistuvuus tuottaa myös ruokailuongelman. Olisi kiva syödä jotakin ilman, että heti tiedustellaan raskauden etenemisestä. Koettu on nääs. Ei kärsi hoikkana montakaan suupalaa ottaa ennen kuin maha jo näkyy. En millään jaksaisi kuijottaa paria viikkoa ja pihistä hääjuhlassa makkarankuorialuspuvussa, joka litistää vatsalaukun muita sisäelimiä vasten. Pikkujouluissa kokeilin, huh... juontokeikalla seistessä korsetti oli ihan kiva, mutta syödessä ei.

Tämä hm.com on matkalla minulle mustana, tätä odotan kovasti, jos ei häihin, niin syksyn rientoihin... ;)
Jos jollakin itseäni olisin halunnut hemmotella juhlia varten, niin Minna Parikan laukulla. Olen himoinnut Parikan clutchia jo pitkään, ja olin ajatellut napata alesta melt-clutchin. Mutta. Joku muu ehti ensin. Oih, tätä materialistisen haaveen menetyksen tuskaa. Vaikuttaa siltä, että melt-tuotteet ovat katoamassa valikoimista. Mitäpä mietin liian kauan...kolme vuotta itse asiassa. Hmph. Jos olisin tämän vuoden morsian, nämä alla olevat uudet Starletit olisi tilattu jo aikapäiviä sitten. Omiin häihini en löytänyt Parikalta mitään sopivaa tarpeeksi matalalla korolla, mitään kivaa max 9cm korolla ei ollut silloin tarjolla. Löysin kuitenkin lopulta ihanat randomit Glitter-korkkarit, joiden kanssa jouduin vain hiukan polvistelemaan alttarilla... Kohtalotovereita? ;)
Ei kommentteja: