tiistai 23. heinäkuuta 2013

Syksyn värejä

Vaikka kesää on vielä jäljellä, tässä vaiheessa alennusmyyntien loputtua kääntyy katse aina kohti syksyn muotia. Pieni pisto siitä aina tulee sydämeen, aivan kuin jotenkin haluaisi kesän loppuvan, mutta sitähän se ei ole, vaan sitä, että syksyn sävyt ja pukeutuminen nyt vain ovat kaikista kiinnostavimmat muotivuoden asiat. Pidän syyspukeutumisesta saappaineen ja syystakkeineen kaikista eniten. Ja niin vaikuttavat pitävät kaikki muutkin. Siksipä uskallan julkaista pientä kollaasia omista syksyn suosikeistani keneltäpäs muulta kuin suosikiltani River Islandilta. Tämä ei ole mainos, satun tykkäämään näistä oikeasti ;)



Minuun iskevät tulevassa syksyssä eniten musta, harmaa ja valkoinen. Pidän niistä sisustuksessa ja pidän niistä vaatteissa. Jostakin syystä tuo seeprakuosi on viehättänyt minua kesällä ja nytkin tuo ihana valkomusta huivi sattui silmiini, ihanan muhkea. Khakinvihreästä pidän myös, ja yhdet housut on alesta vielä tulossa sovitteluun, jotakin tätä tyyliä, toivotaan, että nappaan housut alesta, muutoin joudun kyllä varmaan hankkimaan sellaiset muutoin, niin hyvältä nämä näyttävät. Burgudykin näyttää jatkavan syksyn värinä, mikä on mukavaa, aika monta burgundya vaatekappaletta hamstrasin viime vuoden aikana, joten niitä en nyt tänä vuonna katsele. Farkkupaitakin minulla on keväältä kaapissani, joten koetan olla kuulematta farkkupaitojen kutsua, vaikeaa on kyllä vastustaa tätäkin River Islandin farkkupaitaa.

kuva: blognetrobe.com

Reppu sen sijaan on kesällä keikkunut olallani niin tiuhaan, että sellaisen haluaisin myös syksyksi. River Islandin niittireppu on ihana, mutta ei minua varten. Jännää, miten kiinnitän niitteihin niin paljon huomioita siitä huolimatta, että ne eivät sovi minulle ollenkaan. Kesäreppuni ovat kesäisiä ja ihania sellaisenaan, mutta syksyksi toivoisin löytäväni jotakin nahkaista tai tekonahkaista tai vahvemaa kangasta, jotakin yllä olevan kollaasin tapaan. Noista minun silmääni miellyttää eniten numero kaksi, myös vitonen on tosi jännä.


Ei kommentteja: