torstai 28. helmikuuta 2013

Yosi Samra

Intouduin selailemaan Shopbopin sivuja, siellä olisi ollut houkutteleva tarjous tänään.... ja se oli virhe. Kertakaikkinen virhe. Juuri, kun aloin tuudittautua siihen, että nyt en tarvitse mitään eikä oikeastaan olisi varaakaan mitään himoita, iskin silmäni Yosi Samra -tossukoihin. Tein yhden hankinnan tällä viikolla (näette myöhemmin) ja päätin, että nyt olen säästeliäs loppukevään. Mutta. Olen halunnut laadukkaammat ballerinat jo pitkään. Mietin Burcheja, mutta vain hetken. Ne eivät ole minun tyyliseni kengät. Haluaisin persoonallisemmat.

Näin kyseiset Yosi Samran kengät ensimmäisen kerran Kalastajan vaimon (klik) tilaamina ja ihastuin ensi silmäyksellä. Asia unohtui, kun moisia ei tullut missään vastaan, mutta nyt sain pakkomielteeni vaivaamaan jälleen. Tutkiskelin aikani ja totesin, että niitä ei jälleenmyydä missään Euroopassa. Onkohan tämä totta? Kukaan ei omiaan halua myydä myöskään Huuto.netissä.

Minulla oli tossut jo Shopbopin ostoskorissa, mutta jätin ne kuitenkin sinne. Kuulin nimittäin viime viikolla, että mikäli tänne Rovaniemelle tilaa jotakin tullattavaa, on tullimaksu lähdettävä maksamaan Tornioon asti. Tuttavan tuttava oli tilannut "halvalla" kampaamotuotteita Amerikasta, ja ajanut niitä kalliilla Tornioon lunastamaan. Mikäli näin on, Yosit jäävät haaveeksi. Tietääkö joku paremmin? En ole koskaan mitään USA:sta tilannut eikä kukaan aivan läheinenkään, joten en tiedä, onko moinen urbaania legendaa. Olen pyrkinyt aina löytämään vastaavat tuotteet Briteistä tai Saksasta -tai ostamaan reissuilta, joita ei nyt ole tiedossa ainakaan sinne, missä himotuskenkiäni myydään. Huokaus. Eivoimitään. Elämä olisi helpompaa ilman materialistisia pakkomielteitä, eikös? :)

pääti
Kuva: http://www.yosisamra.com/products/productlist.cfm?category_id=32
Kuva: http://www.yosisamra.com/products/productlist.cfm?category_id=32
Kuva: http://www.yosisamra.com/products/productlist.cfm?category_id=32


Ei kommentteja: