lauantai 9. helmikuuta 2013

Villa31


On yllättävän työlästä löytää kauniita metallihenkareita. Mies retroine pukeutumishuoneineen ei hyväksy vaatetangolleen mitä tahansa. Vain aito metallihenkari kelpaa. Niitä on haettu kaikista kuviteltavissa olevista kaupoista -turhaan. Kunnes tänään tärppäsi.
Kuva: http://www.villa31.fi/


Internetissä tärppäsi ensi-googletuksella. Ylläoleva henkari on miehelle mieleinen, ja lähtee tilaukseen saman tien. Henkarin avulla  löytyi myös aivan ihastuttava sisustuskauppa: Villa31, ja epäilenpä, että ostokoriin tarttu paljon muutakin kuin vain henkareita.
Kuva: villa31.fi


Kuva:villa31.fi
 Tuollaista Laundry-tynnyriä on käyty hakemassa Torniosta asti, mutta toistaiseksi mieleistä ei ole löytynyt. Siinä on mukavaa rosoisuutta. Harmaa värikin miellyttää silmää. Aiemmin olen kohdannut vain kaurapuuron väiriä (yäk) ja valkeita. Harmi vain, kyseinen tuote näyttää tällä hetkellä olevan loppu.

Tarvetta olisi niin ikään kakkuvadille, nimittäin korutelineenä. Se toimisi näppärästi käyttökorujen laskuvatina eteisessä. Tuuletin jo villisti, kun sellaisia ilmaantui H&M Homeen, mutta vaikka nopea olinkin, tein tilauksen liian myöhään. Loppuivat pirulaiset. Onneksi tosin, sillä tämä kolmikerroksinen on paljon näppärämään näköinen. Koruja laittaisin tuohon harmaaseen kirjaankin, ihanan näköinen!

Porsas on hellyttävä. Tulisikohan sitä säästettyä kolikoita noin söpöön porsaaseen samalla tavalla kuin lapsena? Syytä ainakin olisi. Neljän kuukauden päästä nimittäin olemme parhaillaan Lissabonissa. Vaikka Helmikuu onkin lempikuuni, en voi olla haaveilematta aina välillä lämmöstä ja auringosa, Nizzasta ja Lissabonista, Atlantin aalloista puhumattakaan.


Kuva: villa31.fi
          
Kuva: villa31.fi' 


Ei kommentteja: