lauantai 2. maaliskuuta 2013

Siivet selkään saa, siivet selkään saa

HunkyDoryn siivin lennähdin eilen lomalle. Nyt särkee päätä ja niska on jäykkä. Tottakai. Tunnolliset sairastavat lomalla. Huoh. Toisaalta, kun ulkona on parikymmentä astetta pakkasta ja aurinko paistaa mukavasti sisään asti, mikä olisi sen mukavampaa kuin maata auringon valossa ja selata naistenlehtiä.

Eilen tapahtui ihme. Mieheni suostui kuvaamaan asukuvia. Jopa innostui siitä. Heh. Laatu nyt ei ole kovin kummoinen. Hän ei suostunut menemään siihen suuntaan, josta katsoen valo olisi osunut otollisesti, mutta parempi tämäkin kuin peilin kautta otetut hämäräkuvat. Kyllä tämä tästä nääs. Päällä on siis uusi Nellyltä postissa tullut Hunkydoryn siivekäs neule.

Täytyy tunnustaa, että olen täydellinen copycat, nimittäin ajatus lähti täältä Rillalta (klik). Ihastuin ikihyviksi, ja kun neuleita nyt sattui vielä olemaan tässä yhdessä värissä ja kokoa s, en voinut vastustaa. Jalassani puolestaan ovat parjaamani Dr.Denimin pöksyt. Tein siis takinkääntötemput. Totaalisen. Nämä ovat mukavat, totta ne ihmiset turisivat. Kun oti pienimmän koon ja korkean vyötärön, ymmärsin vihdoin yskän. Taskut ovat makuuni vähän korkealla, mutta mustissa se ei haittaa. Sinisiä en silti ottanut, niissä korkeat taskut saivat paksuiksi hiidetyt reidet näyttämään parrun pätkiltä. Kenkävalinta oli kökkö, mustat saappat, ei hyvä, rajataan se siis pois, voitte ihailla neuletta. Eikö ole mahtava? Toivottavasti joskus tekevät HunkyDorylla samalla printillä esimerkiksi neuletakkeja tai trikoopuseroita. Kollareita näkyy olevan kevään mallistossa. Täältä (klik) niitä löytyy.


Vaikka loman tärkein tarkoitus on levätä, tuhannet ideat rullaavat päässäni jo nyt. On niin monta sisustushaavetta, jotka ajatelin toteuttaa. Ei mitään ostoksia, ihan vaan muutoksia olemassa olevin aineksi. Myös jonkin verran kaappien uudelleenorganisointia tulee tapahtumaan. Kaikki materiaalit minulla on kasassa, mutta en ole vain saanut aikaiseksi. Esimerkiksi H&M:n kevättyynynpäälliset ovat odottaneet silitystä jo kuukauden. SITKU on aikaa, minä.... No. Nyt on.

Myös pääsiäisajatuksia kiertelee jo päässä, aion kokeilla joitakin ideoita. Viime vuonna pääsiäinen jäi häiden ja talon oston jalkoihin, mutta tänä vuonna sitä juhlitaan hieman pidemmällä kaavalla taas. Jonkun verran olen viime viikkoina jo joitakin ideoita toteuttanut, ja niitä kuvannutkin. Sitten kuvia tänne ensi viikon aikana lisäilen. Nyt, kun on aikaa. Paljon aikaa. Yhdeksän päivää aikaa. Juu, juu -koetan muistaa myös levätä :)Ei kommentteja: