keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Rovaniemi Design Week

Juuri parhaimmillaan etelän ihmisten lomaviikolle meillä sattui Rovaniemellä pohjoista suunnittelua juhliva Rovaniemi Design Week. Joten jos satut liikkumaan puikkareinesi täällä päin, niin tutkipa tarjontaa. Itse aion olla paikalla ainakin LUMOTION-muotinäytöksessä, joka järjestetään lauantaina tiedekeskus Arktikumin pihalla, kattona taivas. Siellä lumouksiaan esittelevät Lapin yliopiston vaatesuunnittelijat.


Kiinnostava olisi myös uuden Cafe&Bar21:n vallannut sisustussuunnittelijoiden näyttely, joka hivelee ainakin minun retroa palvovaa silmääni jo kuvan perusteella aikas paljon. En ole ehtinyt vielä tutustumaan tähän uuteen kahvilaankaan, joten tällä käynnillä saisin kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Monet ovat kehuneet varsinkin paikan viikonloppubrunsseja -joita se taitaakin ainoana paikkana täällä Rovaniemellä tarjota.


Kolmantena täytyy vinkata vielä Arktikumin kaminanäyttely ja Design-putiikki. Siellä on tosin varmasti niin paljon kaikkea ihanaa, että näin loman alla se on ehkä juuri se paikka, mihin minun itseni ei pitäisi mennä. Aiemmista suosikeistani siellä on muun muassa KloDesign, jonka mahtavan kukkaropuhelinpussukan hankin joulun alla. Tuote on muuten tosi kätevä, älypuhelin sujahtaa sinne vaivatta korttien ja kolikoiden kanssa. Jokaiselle on oma lokeronsa. Omani otin harmaana oravan kuvalla, kevääksi on näköjään tarjolla ihanaa limeä ja turkoosia hieman eri kuosissa harmaan lisäksi.

Kuva: klodesign.fi
Aamun aviisissa näin puolestaan ns. must have -tuotteen. En juurikaan ole käsilaukkujen tai minkäänlaisten muunlaistenkaan laukkujen ystävä. Lehdessä silmäni nauliintuivat kuitenkin sellaiseen laukkuun, joka minun on pakko saada. Tämä, jos mikä on laukku, joka pysyy matkassa jopa minunkin kädessäni. Ettekä ikinä arvaa, että sen materiaali on muovimattoa. Vau!

Kuva: thinktoday.fi
Jos liikuskelet täälläpäin, lisää tietoa Rovaniemi Design Weekista saat täältä: klik! Mukavaa pikkulauantaita!

Ei kommentteja: