tiistai 5. helmikuuta 2013

Dissainia

Tänään se tuli kotiimme. Ensimmäinen kunnon dissaintuoli (peräpohjolanmurteella). Kyllä on laadussa eroa perusikeatuoliin! Istumismukavuus on sitä lajia, että kun Vepsäläisellä vahingossa tuoliin istahdimme, emme saaneet takapuoltamme irti siitä. Lisäksi tuoli oli 60 % alennuksessa ja ihanan retro. Se päätyi taannoin esiteltyyn miehen pukeutumishuoneeseen, joka alkaa olla siinä vaiheessa, että sen voi pian esitellä valmiina ihan kuvien kera.

Viikko on alkanut hiukan tahmeasti. On niin paljon tekemistä ja niin vähän voimia. Onneksi pimeys pian hellittää, nyt jo töistä tullessa oli vielä kohtalaisen valoisaa. Perjantaina poksautetaan varmaan jääkaapissa säilötty shampanja. Silloin on nimittäin takana erään tärkeän apurahahakemuksen teko ja mun toistaiseksi viimeinen tenttini (never say never, varmaan ens kuussa tentin taas jotain).

Kuvituksena olkoon tuparilahjaksi saamamme Arne Jacobsenin mukit, dissainia nekin, tähän sisältyy pieni sisäpiirin vitsi, mutta jätettäköön se nyt... Taustalla häämöttää ihana sardiinitaulumme. Olemme hulluina kaloihin. Niitä on siellä täällä sisustuksessamme, tämä köllöttelee keittiössä. Niistäkin saisi postauksen, "Kalat kodissamme". Don't ask. Mukavaa viikkoa!


Ei kommentteja: