tiistai 3. joulukuuta 2013

Gifts for him -last minute tips

Jonkun mielestä nyt on sopiva aika aloittaa lahjojen ostaminen, mutta minä mielelläni lopetan tähän aikaan. Toivon, että minun ei tarvitse hakea enää yhtäkään pakettia postista, nimittäin siellä on näihin aikoihin aivan jäätävät jonot. Tänäänkin jonottelin isäni pakettia puoli tuntia, täällä päin kun noilla postin asiakaspalvelijoilla ei ole "mikhään kiiiiiiiire". Justiin.

No, mutta, jos nyt vasta aloitatte, tässä muuta pieni Internet-vinkki, mitä ostaa lahjaksi miehelle, gifts for him as we say in blogi language ;) Totuuden nimissä tiedän, ettei minun blogiani lue yksikään mies, edes omani, joten en puutu tuohon gifts for her -osioon ollenkaan. Itse ostan mieluiten lahjat netistä, koska siellä valikoima on kattava ja tuotteen voi palauttaa. Aika monilla kaupoilla on 30 päivän palautusaika näin joulun aikaa. Joten jos lahjan noutaa joulukuussa, sen ehtii vielä joulun jälkeen palauttaa, mikäli lahjan saaja ei ole siihen tyytyväinen tai koko on väärä. Toinen syy nettiostoksiin on toki kylän tarjonta. Vaikka se Rovaniemelläkin on parempi kuin aikoihin, veljet rajan takaa tulevat bussilasteittain viemään parhaat päältä. Siihen kyynärpääsotaan en itse viitsi vaivautua.

tuottee: haijaa.fi

Minun mieheni ja myös isäni ovat urheilullisia, joten parhaat lahjat löytyvät urheilunettikaupoista. Niistä parhaimmaksi palvelultaan ja hinta-laatusuhteeltaan olemme havainneet haijaa.fi-kaupan, johon keskitämme melkein kaikki hankintamme. Joka paikan höylä tarvitsee ainakin sukkia, pipoja ja hanskoja. Myös tuulenpitävät alkkarit olivat ainakin oman mieheni toivelistalla. Merinovillainen aluskerrasto on sekin sellainen hankinta, johon itse harvoin raaskii ryhtyä, mutta joka todella kannattaisi ostaa. Se on kylmien kelien pelastus.


tuotteet:Stadium.com

Myös vaatevalinnoissaan mieheni on urheilullinen. Ja tarkka. Niin kuin isänikin.... Miten niin naiset valitsevat isänsä kaltaisia? Noh, minun on kuitenkin turha alkaa ostaa kummallekaan läheiselleni useissa blogikollaseissa nähtyjä yöpaitoja tai aamutakkeja. Ainoat vaatekappaleet, jotka kumpikin varmasti hyväksyy, ovat t-paidat, joko urheilupaidat tai vapaa-ajan teepparit. Sellaisia olen löytänyt kummallekin muun muassa Stadiumista, jonka verkkokauppa toimii mainosti, ja jonka bonusjärjestelmä on kannustava. Vaihdot ja palautukset ovat sujuneet vaivattomasti. T-paitojen lisäksi Stadiumista löytyy paljon muutakin urheiluhenklistä vapaa-ajan vaatetta. Varsinaiseen urheiluun olen harvoin löytänyt sieltä mitään, silloin täytyy turvautua alan liikkeisiin. Tosin lautailussa Stadium tekee poikkeuksen, siihen lajiin emme ole muilta ketjuilta löytäneet mitään.

tuotteet:cdon.com

Turvallisin valinta lahjaksi on kirja. Joka vuosi hankin muutaman kirjan. Joskus ne menevät pieleen, mutta parhaassa tapauksessa lahjan saajat vaihtavat saamiaan kirjoja jo samana päivän, jos valinnat itselläni menevät ristiin. Vanhemmalle miehelle hankin faktaa ja historiaa, nuoremmalle tarinoita, mielellään palkittuja. Mitää kevyttä kumpikaan ei lue. Sen sijaan kevyt viihde kelpaa heille elokuvina. Nämä tuotteet olen joustavimmin saanut hankittua cdon.com-verkkokaupasta, joka toimittaa nopsasti tuotteet kotiin asti.

Toivottavasti vinkeistä on hyötyä. Nämä ovat sellaiselle miehelle, joka hymähtelee pyjamille ja partavesille hyväntahtoisesti, mutta jonka silmät kiiltävät ilosta uuden teknologian tai hyvien kirjojen parissa ja joka vapaa-ajallaan mieluummin urheilee kuin istuu after workilla ;) Näistä kollaaseista löytyy vain yksi omalle miehelleni hankkima tuote, vaikkakin paljon samantapaisia, jääköön tämä lahja kuitenkin paljastamatta, hän seuraa kollaasien rakentelua hyvin kiinnostuneena. Joulu saa meidät kaikki jälleen lapsiksi, eikö totta? :) Mainittakoon vielä, että tämä postaus ei ollut sponsoroitu.


Ei kommentteja: