torstai 1. elokuuta 2013

Tekijänä Minna Parikka

Eilen ja tänään katselin yleltä Tekijänä-sarjaa, jossa tällä hetkellä tutustuttiin Minna Parikkaan. Tällä kertaa myös mieheni kiinnostui ohjelmasta (klik yle areena). Syykin on selvä. Minulla nimittäin on ensimmäinen Parikkani, kauan haaveilemani Drip Clutch! Harmistuin, kun se oli Minna Parikka Shopista loppu, joten aloitin etsinnät, ja löytäminen oli lopulta helpompaa kuin arvasinkaan. Brandos on yksi Parikan jälleenmyyjistä, ja Barandosilta löytyi yksi niistä väreistä, joista olen himoinnut.
kuva: brandos.fi
Teillekin on varmaan käynyt niin, että olette kohdanneet aviopuolisonne hämmästyksensekaisen ihmetyksen, kun hän on nähnyt jonkin ostoksenne hinnan. "Tällä rahalla olisimme saaneety halkotelineen", hän totesi Parikastani. Dokumentin nähtyään hän pehmeni, kun tajusi, että laukulla voi olla nousevaa arvoa ja huomasi, ettei se ole ihan mikä tahansa laukku. Onhan miehilläkin Mersunsa ja Opelinsa, "entinen mersu" ei kelpaa kovin monelle, vai? Tsaekatkaapas tekin dokumentti, aloin pitää Parikasta entistä enemmän ohjelman nähtyäni.

Ensi viikolla tekijänä esitellään toinen suosikkini Samuji, hänenkin laukkunsa ovat himotukseni kohteita.. Sitä ennen on kuitenkin luvassa pienehkö blogihiljaisuus, lähden mökille mustikkaan. Elämän pitää olla luksusta ja maanläheistä möyrintää sopivassa tasapainossa, eikös? ;) Tiistaina alkavat työt. Teen niin kuin naistenlehdissä kehotetaan ja aloitan keskeltä viikkoa, katsotaan, onko tuossa mitään taikaa jaksamisen kannalta :) Joko siellä työt kutsuvat?

Ei kommentteja: