tiistai 25. kesäkuuta 2013

Tyylillä LissabonissaJuhannuksen tyylissä tahi sisustuksessa ei ole liiemmin esiteltävää, sillä rötväsimme 15 vuotta vanhoissa villapaidoissa kalamökillä, joten esittelen teille hiukan katumuotia Lissabonista. Portugalin tyyli oli aika inspiroivaa, ihmiset olivat sekä trenditietoisia että persoonallisia. Huonosti pukeutuvat olivat lähes aina turisteja sandaalisukkineen -älkääkä puhuko mitään niiden trendikkyydestä, en osta sitä kuitenkaan.


 Idea tyylien kuvaamisesta tuli itse asiassa mieheltäni, tyylikkyys oli niin silmiinpistävää, että jopa hän kiinnitti siihen huomiota. Naisten rento ja luova pukeutuminen toi mieleen jopa tyylistää kuuluisat ranskalaiset.

Tähän poimin muutamia omia kesän suosikkejani: rentous, kontrastit, kuluneisuus, farkku, mustavalkoisuus ja levenevät lahkeet. Kukkia lukuun ottamatta uskon näiden tyylien jatkavan syksylläkin, ja hamstrasin nettikauppojen alesta sekä itselleni että miehelleni farkkua, mustaa ja valkeaa -ja vähän muutakin. Syksyn tyylikartoista kävin kurkkaamassa tulevan kauden värejä, joissa näkyivät vahvoina edelleen ruskean ja vihreän eri sävyt aina utuisesta mintusta sinertävään vihreään. Jätin houkuttelevat pinkit housut tilaamatta, niiden tarpeellisuudesta olisin kuitenkin ollut ihan eri mieltä syksyn sateissa, sen sijaan kokosin juhannumyrskyn tuivertaessa nettikaupan koriin ajattomia löytöjä ja lempimerkkieni alennustuotteita. Kaupungin megatapahtuman, yöttömän yön ostokarnevaalit, sen sijaan skippasin. Kuka sitä nyt helteellä shoppailee? ;)

Ei kommentteja: