keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Merellistä


No niin. Jahas. Syksy. Great. Paluu puutarhaan ei ole ollut aivan niin auvoinen. Hyvästi shortsit ja auvoisa merituuli. Täällä puhaltaa arktinen viima ja vettä tulee kuin aisaa. On siis ollut palattava pitkiin housuihin ja neuleisiin. Mitäs menin julistamaan, että pidän eniten syysmuodista ja kerropukeutumisesta. You get what you order... Päällä koko setti H&M ja nämäkin kledjut löytyvät nyt meneillään olevista alemyynneistä alta khadenkympin, mukavat ovat, voin suositella.


Viime päivät on ollut yhtä juhannushypetystä. Kaupat ovat muistaakseni päivän kiinni tämän suvemme juhlan vuoksi, mutta toki on hamstrattava ruokaa ainakin pariksi viikoksi. Jos vaikka airot menevät poikki eikä pääse mökiltä lähikauppaan... Enkä ole yhtään parempi. Olen seisonut kahdessa eri marketissa tänään puolen päivän ajan ja huomenna pitää hyökätä heti aamusta "unohtuneet"-listan kanssa ennen kuin käännämme auton nokan kohti koillista. Tämä valon juhla on jo paisunut mittasuhteiltaan meidänkin suvussamme joulun kaltaiseksi orgiaksi.


Lomailu on loppupeleissä aika helppoa ulkomailla. Kun ei voi tehdä mitään, voi vain nukkua ja syödä. Ihanaa. Odotin kotiinpääsyä, mutta kyllä lomallakin oli aika nastaa. Nyt kun vielä lomailen oikeanlaisen ihmisen kanssa, joka ei tee aikataulutettua nähtävyyskierrosta joka päivälle niin kuin edellinen siippani. Huhhuh, niiden lomien jälkeen tarvitsi kyllä toisen loman. Nykyään reissaamme fiilispohjalla ja yhdistämme aina kaupungin rantaan, jotta lomailu ja nähtävyydet pysyvät balansissa. Aamulla mennään sinne minne mieli tekee eikä yhtään ravintolaa varata ennakkoon, kiireetön vaeltelu ja pikku bistrojen löytäminen on parasta lomassa. Sen verran tämä sade on kasvattanut kölliä otsaan, että hiukan jo googlailin syys- tai joululomaa varten matkaa. Krakovaan pääsisi viikoksi lennot+ hotla alle kolmen sadan tammikuun alussa.... tai ehkä sittenkin lokakuussa Maltalle... Täytynee testata sitä uutta ja ihmeellistä kolmosen lottoa.

Ei kommentteja: