keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Maksihame hulmuaa

2

 Menneelltä viikolta nappailin kuvat asustani, joka päällä lähdin toteuttamaan yhtä unelmaani -joka vei minut taas muutamaksi vuodeksi osamaksuasiakkaaksi. Halusin päälleni jotakin asiallista, mutta viileää. Valitsin keväällä tilaamani maksihameen. Kevättalvella mietin, sopiiko punainen kesään, mutta hyvinhän tuo menee.


Hameen malli on hienosti peppua korostava, takapuoli näyttää aika mojovalta, mutta siihenpä minä tähtäsinkin bikinikauden viimesitelytreeneissä. Oletteko käyneet uusimmassa BodyPumpissa? Jos ette, vinkkaan teille, että paras peppua ja takareisiä treenaava liike on lantion nosto, jossa reisien päälle laitetaan noin viiden kilon paino. Tätä liikettä olen tehnyt n. 100 krt /kerta parin viikon ajan joka toinen päivä. Näette tuloksia on tullut aika lailla :D Toki syöminen ja lepo lihastenkasvatustreeneissä ovat tärkeitä, joka päivä ei kannata puntata, lihakset tarvitsevat lepoa kehittyäkseen. Myös proteiinin määrää kannattaa lisätä.

 Sivutuotteena tuosta proteiinin syömisestä sain myös hauikseni pulpahtamaan aikamoiseen kuntoon. Kahvakuulatunnilla salilla treenatessani peilistä katsoi uimarin kaltainen kuvajainen, on nimittäin hartiolla kokoa pullistelevan hauiksen lisäksi. Pieni lihasvarasto ei kuitenkaan ole pahitteeksi löhöloman edetessä. olen todennut, että lomalla lihasta häipyy pari kiloa, jos liikunta painottuu uimiseen, kävelyyn ja pyöräilyyn. jos ei halua antaa lihastensa haihtua taivaan tuuliin, voi harjoittaa staattisia liikkeitä, niistä vinkkejä löytyy kivasti googlailemalla. On hyvä kuitenkin muistaa, että kerran treenatut lihakset saa nopeasti takaisin ja kunnon lepo kerran vuodessa tekee lihaksille vain hyvää. Kuten näette mäkihyppääjä Janne Ahosen testituloksista, kunto voi jopa kasvaa entistä paremmaksi levossa :)


Ei kommentteja: