maanantai 17. kesäkuuta 2013

Paluu puutarhaan

Terveiset lomalta. Kotona. huh. Lakko. Ranska. Harharetki geneveen. Tanskan kruunut palatessa. I say no more. Loman päälle tarvitsisi loman. Heh. Ihanaa olla kotona, raportoin pidemmin kuvien kera lomastani, sillä paikat olivat kivoja -jopa se geneve, mihin eksyimme lakkolaisten takia. Minä kannatan Euroopan yhteistä ilmatilaa -ihan vain ranskalaisten lennojohtajien minulle aiheuttaman harminkin takia.
Noudatamme lomillamme aina neuvoa "älä mene Tampereelle,vaan jää Toijalaan". No, internetyhteydet ovat sitten sen mukaset,joten päivittely reissun päältä jäi niihin pariin ennalta kirjoitettuun postaukseen. Lisäksi täppäri kirjoituskoneena ei ole todellisuutta. ainakaan Bloggerin kanssa uusi tablettimme ei toiminut ollenkaan.


Lomaltamme saavuimme eilen illalla, ja oli ihanaa huomata, kuinka kasvit olivat kasvaneet. Voidaan jo puhua puutarhasta. Anoppi oppasti, että paras pihlajien leikkausaika on kaupungin puutarhurimme mukaan tällä viikolla, joten siihen hommaan ryhdymme hetimiten, kun tuo jumalaton sade loppuu. Tämä kuva-aineisto on kuvattu lähtöpäivänä, ja tarkoitus oli julkaista se jo matkalta, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kuvissa esiintyvät uudet pensaamme: norjan angervo sekä lumipalloheisi. Näiden lisälksi pihamme sai uuden puun, marjatuomipihlajan ja muutamia orvokkeja kesäkukiksi. Kukkapenkin luomisen unohdan vielä tältä kesältä, keskityn marjoihin ja puihin sekä pensaisiin. Ihanaa olla taas kasvustojen äärellä :) -ja blogissa.

 

Ei kommentteja: