tiistai 12. maaliskuuta 2013

Palloja ja raitaa

Tänä keväänä minua viehättävät pallot ja raidat. Sulin ihastuksesta, kun kollega oli tänään pukenut päälleen punaisen paidan valkoisilla palloilla. Vau! Sama ei toimisi minulla, mutta ehkänä valkoinen paita mustilla palloilla voisi onnistua. Olen myös himoinnut rentoja mustia housuja valkoisilla palloilla kesäksi.

On muuten ihanaa katsoa kauniisti pukeutuvia kollegoja. Olen ammatissa, jossa lähes kaikki kiinnittävät pukeutumiseensa huomiota. On mahtavaa saada työpaikalta inspiraatiota. En esimerkiksi ole aiemmin kehdannut laittaa töihin pinkkejä huosujani, mutta eräs kollega toimi maanantaina tienraivaajana, ja nyt tiedän, mitä vedän jalkaani heti kun ilma muuttuu hieman keväisemmäksi. Nyt se ei sitä ole, pakkaset paukkuvat aamuisin lähes kolmessakymmenessä. Kyllästyttää jo tämä neulehumppa, olisin valmis vaihtamaan kevyempään...

Kevyempiä kelejä odotellessa katselin pallo- ja raitahimotuksia Marimekon kevätmuodista. Sitä pääsisi katselemaan lähempää torstaina 14.3. ilmoittautumalla oman kaupunkinsa myymälän muoti-iltaan, mutta se jää minulta nyt väliin. Onneksi Marimekon sivut ovat uudistuneet nettikaupan avaamisen myötä, ja sieltä saa nyt oikein hienon yleiskuvan vaatteista. Mainoskuvat ovat sitä paitsi kauniita! Katsokaapa nyt esimerkiksi näitäkin alla olevia:



Kuvat: https://www.marimekko.fi

Ei kommentteja: