lauantai 16. maaliskuuta 2013

Naisella ei voi olla liikaa kenkiä, eihän?

Olen pitkään katsellut biker-mallisia saappaita, ja viime viikolla Koo kengän mainostaessa synttäriensä sisäänvetotuotteena nahkaisia biker-saappaita hintaan 19,90 päätin lähteä hakemaan ne. Työpäiväkin sattui loppumaan puolelta päivin, joten olin ensimmäisten joukossa valitsemassa sopivaa kokoa. Tosin kokoni 35-37 jää yleensä joka tapauksessa hyllyyn, joten minun kokoani siellä suurimmaksi osaksi olikin jäljellä. Saappaat ovat mitä mukavimmat jalassa, ja niillä hiihtelinkin koko loppuviikon. Näissä kuvissa testasin niitä saman tien kotiin tultuani silloisen asuni kanssa, mihin ne eivät sovi kovin hyvin, mutta farkkujen ja valkean paidan kanssa ne olivat täydelliset. Siitä saatte kuvaa sitten myöhemmin.
Niin kuin aina, tälläkin kertaa kävi niin, etten minä tästä reissusta niin halvalla selvinnyt kuin luulin. Katsastin talven alehyllyt, ja sieltä sattuivat silmiini täydelliset ruskeat nahkasaappaat. Edelliset ruskeat saappaani olivat jo hiukan kulahtaneet ja jääneet isoiksi (nämä täällä, klik), joten olen pitkään etsinyt tilaisuuden tullen uusia. Kapeisiin kinttuihini on aika vaikeaa löytää sopivaa vartta, joten en jäänyt miettimään hetkeksikään ostopäätöstä, kun sovitin silmiini sattuineita Guessin saappaita. Jostain syystä en ole aiemmin pitänyt tästä merkistä, mutta nämä saappaat ovat erinomaiset ja merkkikin mukavan huomaamattomasti vetoketjuun piilotettu. Nahkaiset kengät ovat näillä leveysasteilla must, ja niitä harvoin löytää -70% alennuksessa. Täysihintaisina (350e) olisin ehkä miettinyt kahdesti, mutta tuolla alennuksella vedin myyjän piristykseksi riemutanssit jo kenkäkaupassa nämä jalassani.

Tietysti nämäkin saappaat piti kuvata heti, vaikka näiden Vilan punaisten housujen ja H&M:n rennon neuleen kanssa ne eivät oikeuksiin pääsekään. Nyt on talvikenkiä! Ihan himppasen toivon, että voin pitää näitä vielä kuukauden, vaikka viime viikolla manasinkin lumet pois samantien. Jos kurakelit antaisivat sitten kuitenkin odottaa vielä, niin saisin iloita ihanista kengistäni :)
Ei kommentteja: