perjantai 22. maaliskuuta 2013

These boot are made for walking


Guessin ale-saappaat ovat olleet tällä viikolla ahkerassa käytöss, trey're sure made for walking ;) Aivan mahtavat kengät! Pidin eniten tästä yhdistelmästä keltaisten farkkujen kanssa, joten kuvasin sen tännekin. Loppuviikosta alkoi jo hieman lahtua, ja pukeutumisinspiraatio puhkesi kukkaan. Ensi viikko näyttääkin entistä lämpimältä, ehkä se kevät vielä tulee. Ainakin näistä housuista tuli keväinen fiilis, näyttivät reidet sitten isoilta tai ei, tässä iässä en jaksa enää välittää. Takapuolelle näyttää tapahtuneen joku ihmeellinen pullistumisreagtio kaikesta hiihtämisestä. Huhhei, varsinainen mama africa -peppu, tasaantunee kesäksi, toivotaan parasta :P


Paita on uudehko hankinta H&M:ltä, ja sekin on kyllä tosi kiva. Se on oikein ohutta meleerattua neulemateriaalia, ja passaa tähän asuun kivasti. Samalla housut ja sappaat -kokonaisuudella menin viikolla myös valkoisen kauluspaidan kera, mutta se oli jo muodollisempi yhdistelmö. Tämä oli tällaisen palaverittoman perustyöpäivän asu. Matalat kengät ovat sopivat päivään, jolloin on käveltävä paikasta toiseen. Korkkarit on mukava vetää siistiin palaveriasuun, kun aika kuluu istuskellen :)


 Koskapa menin autolla töihin, saatoin heittää kokonaisuuden päälle Cubuksesta joulun aikaan ohi mennen nappaamani untuvapusakan. Näitä näyttää nyt keväällä olevan kirkkaissa väreissä vaikka missä muuallakin. Omani on oikein kiva, mutta yllättävän lämmin. Tosin viima oli sen verran kova tällä viikolla, ettei siinä nyt varsinaisesti kuuma tullut kuitenkaan. Täytynee harkita kevättakkien esiin kaivamista pääsiäisenä kuitenkin.


Vaikka asuihin olen jaksanut panostaa hieman enemmän pakkasien loputtua, hiusten kanssa on hieman toisin. Tämä vahaa, kieputa ja kiinnitä -kampaus on ollut aika kovassa huudossa tällä viikolla. Olen totaalisen kyllästynyt siihen, mutta varsinkaan pyöräilyaamuina muunlaiselle luovuudelle ei ole yhtään  ylimääräistä aikaa. Tänään hiuspäivä oli niin kauhean huono, että täytyi vetää tukka tiukalle ponkkarille ilman mitään pinnejä, ja suihkuttaa päälle kilo lakkaa. Ja kuinkas kävikään, epäonnisesta "bad hair day" -kampauksesta tuli äärettömän kiva.  En ole koskaan kokeillut ns. sliipattua ponnaria, koska arvelin, ettei se sovi kasvoihini. Kookkaiden silmälasien kanssa se oli kuitenkin oikein siisti. Haastan siis teidätkin kokeilemaan kevään kunniaksi jotakin sellaista, minkä olette aina ajatelleet näyttävän päällänne kauhealta, olkoon se sitten väri, vaatemalli tai kampaus. Voitte yllättyä :) Mukavaa viikonlopun aloitusta!


Ei kommentteja: