tiistai 2. huhtikuuta 2013

Pääsiäismunat

Arki on alkanut -karvaasti. Kellojen siirtäminen ja arjen alkaminen loman jälkeen oli aika jäätäv yhdistelmä. "Vanhaa aikaa" puoli kuudelta heränneenä oli aamulla aika peto. Pääsiäistäkin oli karvas ikävä. Se oli ehkä paras pääsiäinen ikinä. Hiihdimme yli 100 kilometriä viiden päivänä aikana, ja hiukan väriäkin tarttui kasvoihin. Koko ajan paistoi aurinko, ja talvi tuntui vihdoin taittuneen. Oli kerta kaikkiaan ihanaa! Jaksoin syödä lammastakin melkein joka päivä, eilen korkattiin iltasella vielä grillikausikin alkaneeksi.

Pääsiäisen ihanin koristeeni piti vielä kuvata tännekin. Se, tai oikeastaan ne, on Villa31-putiikista tilattu teräksi munakaksikko. Toiseen istutin ruohoa ja toiseen laitoin tarjolle rakeita. Kaikessa rouheudessaan ne olivat juuri sopivia meidän sisustukseemme. Kuvassa ruoho on tosin päässyt jo vähän ryöpsähtämään, ja tipu on eksynyt "viidakkoon". En malta vielä heittää ruohoa pois, annan olla sen vielä hetken, kaikessa rehevyydessään.

Mukavaa arkea! Kohta on viikonloppu -ja kerrankin tämä lausahdus on melkein totta alkuviikosta heitettynä, huomenna on nimittäin viikko jo puolessa, uskomatonta mutta totta!
Ei kommentteja: