keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Add Brightness


Mitä voi tehdä harmaatakin harmaamapana päivänä? No lisätä kirkkautta. Tein kesän kuviini, heh. Hyisessä tuulessa kuvailin aikani ja koneelle tullessani totesin, että mustan maiseman keskellä on musta möykky, joka olisi halunnut näyttää teille hienon väriyhdistelmänsä: vaaleanpunaisen yhdistettynä khakinvihreään. Ei auttanut kuin tämän keväisen harmauden keskellä hiukan photoshopata.



En yleensä tykkää vaaleanpunaisesta, mutta nappasin tuon villatakin kirppikseltä eurolla mukaani ja ajattelin, että kokeillaan. Ei se uskottavuutta vienyt, tänäänkin täytin monta tärkeää paperia siitä huolimatta, että olin pukeutunut omasta mielestäni "bimbo-väriin". Pitäisi aina luopua kaikista väriennakkoluuloista. Vaaleanpunainen sitä paitsi sopii ihoni väriin paljon paremmin kuin pinkki, jonka olen kelpuuttanut jo jonkun vuoden. Khakinvihreä taittaa nössöväriä uskottavampaan suuntaan ja konjakki tuo kontrastia. Seuraavaksi haluan kokeilla tummansinisen ja vaaleanpunaisen yhdistelmää.



Odotan kieli pitkällä nurmikkokalkin kanssa, koska pääsen tositoimiin. Totuus on se, että täällä on vielä lämpöä parhaana päivä +5c ja hyytävä tuuli puhaltaa katupölyä edestakaisin. Pihallakin on vielä viitisen senttiä lunta, kuten näette. Että ei ihan vielä pääse sitä kukkapenkkiä toteuttamaan.... Huooh. Kalkin heittelykin veisi pahinta puutarhatuskaa pois, ja toivottavasti huomenna saan levitellä sulamattomat lumet ja valmistella nurmeä uuteen tuuheaan kasvukauteen. Sanomattakin selvää, että tässä asiassa meillä on naapurin kanssa kilpailu meneillään. Minä voitin ensimmäisen erän viime kesänä ;) Mutta. Back to reality.... toppatakkikelit vielä tänään ainakin. Ja sanovat kevään tulevan kohisten. Missä kohisee? Not here.


Ei kommentteja: