lauantai 6. huhtikuuta 2013

Mona Lisa

Pääsiäisenä keskityimme hiihtoon, mutta yhtenä pilvisenä aamuna tartuimme toimeen ja heitimme muutaman taulun seinälle. Yksi niistä oli tämä "taulu" Mona Lisasta, oikeammin sisustustarra. Tilasin sen designtarrat.fi -nettikaupasta, ja täytyy mainita, että tilaus oli äärimmäisen mutkatonta. Tuote tuli muutamassa päivässä, ja laskutus hoitui Klarnan kautta.

Myös tarran kiinnitys oli tosi helppoa. Tärkeintä oli saada se tarttumaan kunnolla pintakalvoon ennen kalvon poistamista. Hiukan se kupruili seuraavana aamuna (näkyy myös lähärissä), mutta painelin sen uudelleen kunnolla kiinni ja sen jälkeen sen on pysynyt oikein hyvin. En käyttänyt lastaa tai pankkikorttia kinnitykseen niin kuin ohjeessa neuvottiin, sillä epätasainen seinäpinta alkoi kiiltää ikävästi läpi. Painelin käsin, kämmenellä ja sormella, siten tarran pinta säilyi siistinä ja naarmuttomana.

Täytyy sanoa, että sisustustarrat ovat kyllä tosi helppo tapa uudistaa kotia, myöskin aika halpa. Mietimme pitkään tuota eteisen sisääntuloseinää, halusimme siihen jotakin pysäyttävää. Ensin etsimme jättikokoista julistetta, mutta mieluista ei löytynyt. Myös jättikokoiset sisustustarrat olivat aika tyyritä, ja tarrojen kanssa kokemattomina emme uskaltaneet sellaista tilata. Mona Lisa sattui lopulta silmiin jotakin aivan muuta etsiessä, ja se oli molempien mieleen. Meillä on kai hiukan funky maku (ainakin jos anopilta kysytään), mutta tämä sopii kivasti rouheaan aulan tyyliin. Mitäs sanotte?

Ei kommentteja: