perjantai 12. huhtikuuta 2013

River Island Nellyltä

Hip hei! Yksi suosikkivaatemerkeistäni on nyt suomalaisten ulottuvilta. Olen kyllä huomannut Nellyn etusivulla vilkkuvan bannerin, joka on laskenut aikaa hetkeen, jolloin tapahtuu jotakin suurta. No enpä arvannut, että se olisi suurta minun kannaltani.

Ihastuin River Islandin vaatteisiin Barcelonassa muutamia vuosia sitten liikeen myymälässä käydessäni. Poistuin myymälästä huomattavan ison ostoskassin kanssa (tuplasti Zaran maxipussi). Ei se aivan täynnä ollut tietenkään, mutta näytti massiiviselta, myyjä halusi pakata jäykän nahkatakin suoraan. Tottakai se bägi sitten piippasi myymälän ovella, ja tuiman näköinen vartija tuli luokseni. Pudotin käsistäni jumbokassin ja pari muuta väsyneen näköisenä ja ojensin kuitit sedälle. Hän tyytyi vain toteamaan "Mamma mia donna...", vihelsi hiljaa ja nosti miehelleni kulmakarvoja. Se siitä. Hauska loppukevennys reissullemme.

Vielä kun pääsisin käsiksi Stradivariuksen vaatteisiin täältä Suomesta käsin. Liian harvoin tulee käytyä Espanjan suunnalla, jossa tuon merkin liikkeitä on useampia. Se lienee minulle vielä rakkaampi kuin River Island. Toisaalta kukkaron kannalta parasta, että ihan kaikkea en pääse tilailemaan.

Tässäpä muutamia suosikkeja Nellyn River Islandin kokoelmasta. Tämä ei ole mainos, vaan aitoa pennittömän ihastelua. Nyt ei lähde mitään omaan ostoskoriin poimimaan, yritän pitää pientä ostolakkoa ennen Portugalin matkaa, mutta syksyllä sitten -tai ehkä kesäalessa..... :)
Boyfriend bleiseri, farkkuliivi, khakinväriset housut ja maksihame, siinäpä ne suosikit! Tuolllainen maksihame olisi kyllä kesän must, ostlakko tai ei, sitä olen metsästänyt sitä ja jotakin on postissa tulossakin, katsotaan, osuuko nappiin. Mukavaa viikonlopun alkua! Ja ehkä sääennusteita katsottuani voisin toivottaa myös: tervetuloa kevät! Jes!Edit: Myös River Islandin omilta sivuilta saa näköjään nykyään toimituksen Suomeen. Voi Kullervo, ei passaa minun mennä kurkkaamaan, ettei tule pakkomielteitä. Te pääsette sinne täältä. Kiitos sinulle valistunut lukija, joka tämän kerroit, mutta älä vain paljasta, jos löydät jostain myös Stradivariuksen tuotteita Suomeen saataviksi, menee viimeinenkin roti ostoslakkoilusta ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

River Island toimittaa nettisivujensa mukaan myös suomeen :)

Satu kirjoitti...

No kappas! Niinpäs onkin, jei, entistä laajemmat valikoimat :) Muistaakseni viime syksynä reissun jälkeen asiaa viimeksi tutkiskelin, ja silloin lupailtiin, että "maybe soon", vähän niin kuin Zarallakin :)