lauantai 20. huhtikuuta 2013

Me and Mona Lisa

Viikko on kulunut sadesäätä ihmetellessä. Pitkän sairastelun jälkeen myös liikunta on maistunut, ja illat olen venynyt lenkeillä ja salilla. Työmatkapyöräilyn jälkeen olen kiskon hikiset työvaatteet päältäni ja rientänyt urheilemaan. Montaa asua ei siis ole ollut kuvattavana.

Kevät tulee uskomatonta vauhtia. Viikolla tarkenin pari päivää mekossa kevytuntuvan kera. Tuollainen untuvatakki on mainio keksintö, yhtä aikaa vilpoisa ja lämmin. Guessin saappaat olivat mekon pariksi juuri sopivan lämpimät, mutta eivät vielä hiostavat. Itse asiassa kävin katsomassa, sattuisiko KooKengässä olemaan vie pois -hintaan samat saappaat vielä mustanakin, niin hyvät ne ovat. Siellä oli numeroa pienempi pari jollakulla varauksessa, maanantaina selviää, saanko -70% itselleni vielä toiset Guessit tälle talvelle. Hiukset ovat olleet ponkkarilla koko viikon: sliipatusti taakse ja häntää puuteria tuheuttajaksi, that's it, helppo ja siisti :)


Tavaran lisäystä tasapainottaakseni olen tyhjentänyt toisesta päästä, ja vienyt tänään pari säkillistä varastoon odottamaan toukokuun kirpparivuoroa. Toivottomia lumppuja vein pussillisen H&M:n Concious Collection keräykseen. Hommahan toimii niin, että pussillisesta lumppuja saa -15%etusetelin, joka on kolme kuukauttta voimassa. Kannattavaa! Lumput viedään enimmäkseen polttoaineeksi ja osa lahjoitetaan kehitysyhteistyöprojekteihin, mielestäni tämä on ekologisempaa kuin viedä Konttiin, joka hukkuu roskiin jo nyt varsinkin, jos vaatteet ovat yhtä huonossa kunnossa kuin minun viemäni.Ei kommentteja: