perjantai 17. tammikuuta 2014

Pakkasta ja pahaa treeniä

Pakkasta on jatkunut jo viikon. Viikossa siihen pitäisi kuulemma tottua. No ei totu. Inhoan tällaista ilmaa. Olen niin väsynyt, kun en pääse ulos. Ihan niin kuin joku olisi laittanut minut slow motionille. Jokaisesta päivästä kahlaaminen on saavutus. Laiskottaa. Äh.


Asiaa ei auta yhtään se, että siippa on ollut kauhean ahkera. Minä olen lähinnä vain vastaanottanut alemyynneistä tilattuja paketteja. Aika paljon olen kantanut takaisin, ja postin työntekijät ovat tuhahdelleet merkitsevästi. Muutama hyvä klassikkolöytö on kuitenkin nyt plakkarissa, oikein sellainen "yes, yes" -löytö. Koetan huomenna vaikkapa kuvailla ne, kun lupasi aurinkoa (ja pakkasta), mikä tietää otollisempia kuvausomahdollisuuksia.


Myös yksi "no, no" -kokemus verkkokauppojen suhteen on nyt tehty alemyyntien merkeissä. Tilasin ensimmäisen ja viimeisen kerran mitään Zoovillagesta. Tilaus sujui näppärästi, ja laskutus hoitui Klarnan kautta, mutta annappa ollakkaan, kun piti palauttaa. Tilasin Converset koossa 45 eli 36, tätä kokojärjestelmää käytetään conssien kohdalla aika yleisesti. Paitsi ei Zoovillagella. Sain monot kokoa 45 ja niiden palauttamiseen käytin aikaa viikon verran. Ne tulivat UPS:lla, mutta niiden saaminen takaisin vaati aikamoista järjestelyä. Lopulta jätin pussin ulkooven ripaan roikkumaan ja sovin, että kuski hakekoon, kun täällä päivän ajelee. Eikä ajele usein. Siispä Lappi&UPS eivät ole hyviä yhdistelmiä, joten Zoovillagen voi unohtaa niin kauan kuin se ei käytä Itellaa.

Huono kokemus tuli nyt myös treenin suhteen. kävin pitkästä aikaa crossfitissa ja romahdin ("mää romahdan", hehehe, lempihahmoni) täysin metconiin eli loppuhaasteeseen. Siinä tehtävänä oli aikaa vastaan tehdän vuoroin 60 askelkyykkyhyppyä, 30 burbeeta (punnerrus+kynttilähyppy), 50 kyykkyä, 20 burbeeta, 40 kyykkyä ja 10 burbeeta. Tottakai kilapuhenkisen tosiaan pyrin taistelemaan aikaa vastaan, "voitin" muut, aika oli 11:38, mutta fiilis aivan kauhea maksimisykkeillä paukuttamisen jälkeen. Sanotaan, että treeni on liian rankka, jos vielä pari tuntia treenin jälkeen on paha olla. No nyt on, yök. Onneksi huomiselle aamulle on varattu ihana hotjooga. Sunnuntaina vain kevyttä tanssailua. Onneksi myös rankan omnian jälkeen näillä pakkasilla tuli myös pidettyä pari lusmupäivää. Lepo ennen tätä rääkkiä tuli todella tarpeeseen.


Nyt täytyy lähteä hakemaan miestä opinnoista. Mahtaa olla rankkaa mennä töiden jälkeen kursseille perjantaina ja lauantaina. Olen harrastanut vain itseopiskelua ja arkiluentoja viime aikoina, joten voin vain kuvitella... Noh, onneksi aihe on hänelle mieluinen. Kuvituksena tämän päivän kehuja saanut setti: Hunkydoryn ihanan lämmin siipineule, Vero Modan toppi, Cubuksen farkut (pysyvät tosi hyvin kuosissaan koko viikon btw) ja Zaran megamuhkea huivi. Kampauksena "o'ou, huono hiuspäivä" -nuttura, joka on mahdollisimman kireä ja mahdollisimman hyvin kätketty kaulaliinaan ;)


Ei kommentteja: