lauantai 28. syyskuuta 2013

Isabel Marant pour H&M

"H&M:llä on ilo ilmoittaa syksyn yhteistyöstään pariisilaisen designerin Isabel Marantn kanssa. Vaivattomalla tyylillään Isabel Marant on luonut vaikuttavan ja upeasti menestyneen version pariisilaisesta chic-muodista. "


\o/ Wohoo! Tämähän on toki jo vanha uutinen, mutta nyt sitä elävöittävät julkisuuteen tulleet kuvat Marantinn mallistosta. Olen käynyt Ranskassa puolisenkymmentä kertaa, ja jos jotain olisin sieltä voinut mukanani tuoda, niin ranskalaisen tavan olla huolettomasti huolletun näköinen, chic. Minun silmääni miellyttää juuri tällainen pariisilainen tyyli. Paksut neuleet yhdistettynä löysiin mutta istuviin yläosiin ja juuri sopivan napakoihin housuihin, joiden lahkeet upotetaan tyylikkäisiin saappaisiin. Hiukset valuvat vallattomina tai ne on koottu huolettomasti täydelliseksi pesäkkeeksi niskaan. Silmämeikkiä on vain aavistu, pohja on tehty huolella ja jos jotain korostetaan, niin huulia -toki kirkkaan punaisella.Ja tiesittehän, että pariisilainen ei luovu tyylistään sellaisen pikkuseikan kuin muuttuvan ilman vuoksi. Vaikka syksyinen koela aamusumu kääntyisi suomalaisittain helteeksi, pariisilainen hymyilee villakangastakissaan ja talvisaappaissaan. Silti siinä helteisessä metrossa tätä näkyä vuonna 2006 shortsiasussani ihmetellessäni, minä tunsin itseni väärin pukeutuneeksi. Siitä lähtien tyylimissioni on ollut tulla idolieni kaltaiseksi parisia chic -naiseksi. Olen tehnyt kaiken kaikkiaan neljä opintomatkaa Ranskaan ja joka kerta oppinut jotakin uutta ;) Paitsi vaatteet, myös ruoka ja tunnelma ovat Ranskassa vertaansa vailla, kehotan kokeilemaan, jos ette ole sitä vielä tehneet, vaikka ette tyylimissiota kanssani jakaisikaan.


Minä sen sijaan kokeilisin mielelläni koko yllänäkyvän tumman mallin päällä olevaa asukokonaisuutta. Voisin haluta joka ikisen noista vaatekappaleista, erityisesti nuo saappaat.  Lisää kuvia Isabel Marantin mallistosta löytyy Voguen sivuilta, juttua mallistosta voi puolestaan lukea H&M Life -sivulta. Aikaa lempivaatekappaleiden valitsemiseen on vielä kuutisen viikkoa. Mallisto tulee myyntiin H&M nettikauppaan sekä muutamiin valitkoituihin myymälöihin. Veikkaan, että Rovaniemi ei taaskaan ole näiden myymälöiden joukossa, joten alan treenata hiirikättäni :)

Ei kommentteja: