tiistai 1. lokakuuta 2013

Retrokengät

kuva: ellos.fi

Surin sitä, ettei minulla ole vesitiiviitä kumppareita syksylle. Keväällä sellaisia olisin todella kaivannut. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että kumppareita ei tarvita, vaan näillä pohjoisilla leveysasteilla siirrytään suoraan pakkaskeleihin.
kuva: ellos.fiOlen onnellinen, että tulin kevätalennusmyynneistä ahnehtineeksi 70 prosentin alennuksella kahdet Guessin saappaat konjakinruskeina ja mustina. Ne ovat olleet käytössä vuorotellen. Mustat ovat kokoa 35 ja aika naftit, mutta ovat juuri sopivan lämpimät nailonsukan kanssa. Siksi toisekseen nahkaisina ne venyvät päivä päivältä isommiksi ja ensi viikolla mahtuu jo varmaan normaali sukka ;) Kannattaa huomioida tätä venyminen nahkakenkiä ostaessa, hiukan puristavat ovat ennen pitkään väljtä, erityisesti pituussuunnassa, leveyssuunnassa venysmistä ei kuulemma tapahdu niin paljoa.

Nyt kiikarissani ovat kumpparien sijaan lämpimäöt talvikengät. loskakeleille sain hankittua roimalla alella Bradokselta (hox, ale on vieläkin käynnissä) Sorrelin vedenpitävät kengät. Sen sijaan parinkymmenen asteen pakkasille on haussa mukava kenkä, jonka voi vetäistä jalkaan niin salille lähtiessä kuin armottomilla pakkasilla töihin mennessäkin. Uggeja olen katsellut sillä silmällä pitkään, mutta en sitten kuitenkaan ole hankkinut. ja en varmaan hankikaan. Haluan jotakin sporttisempaan.

Eilen  nasahti. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Näin Duffyn retrot talvisaappaat elloksen mainoskuvastossa ja tiesin, että tässä se on. Ne ovat niin kauhean hirveän kamalan ihanat, että minun on pakko saada ne. Minulla oli lapsena juuri tuollaiset. Muistatteko niitä 70-luvun tiilenpunaisia klopsottimia? Ah, mikä nostalgia. En malta odottaa pakkasia :)

Ei kommentteja: