keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Over the knee boots

..elikkä ylipolovensaappaat. Eikä tämäkään muoti-ilmiö kuulostaa niin hienolta suomen kieleltä kuin miltä se näyttää. Edellisen himotukseni, leather sleeves coat eli nahkahihatakin, suhteen kerrottakoon, että etsintä jatkuu. Tilaamani Elloksen malli oli tehty rehevämmille, vaikka muuten ihan kaunis olikin. Harmi sinänsä, se olisi irronnut puoleen hintaan.

Ylipolvensaappaita en sen sijaan ole katiivisesti vielä etsinyt, ihaillut vain. Jotenkin tämänkin trendin kohdalla mietin, miltä se minulla näyttää. Vaikka muut näyttäisivät upeilta saappaissa, jotenkin itse epäilen, että lyhyet töpsykkäjalkani näyttäisivät näissä bootseissa vain koomisilta. Ylipolven saappaista voisi tulla kahluusappaat. Kovasti haluaisin kuitenkin kokeilla.

Kuva: http://www.collegefashion.net
Helsingin pyrähdys parin viikon kuluttua sekä Krakovan matka puolessa kuussa voivat tuoda tilaisuuksia eteen, pidän silmät avoimina. Sitä ennen visioin mahdollisia yhdistelmiä, en enää halua ostaa mitään sellaista, mitä en tulisikaan käyttäneeksi. Haluaisin saappat ehdottomasti matalalla korolla, koska minun hapituksella näytä muutoinkin sitleteillä tai liian korkeilla koroilla katutytöltä, kiitos itäisten piirteideni.

Vaikka jaksan tuijottaa saappaita tuntitolkulla, vanteiden valinta ei kiinnosta minua oikein yhtään. Sellaiset tässä pitäisi nyt kuitenkin ensi hätään ihan ennen saapasostoksiakin hankkia uusien talvirenkaiden kera -ja niiden käyttöikä on huomattavasti saappaita pidempi. Kriteerini olivat mahdollisimman monta puolaa ja mahdollisimman pieni hinta. Arvatkaapa löytyikö? Plääh. Ehdottivat minulle alla olevaa Rundoa valkeaa autooni. En ollenkaan tiedä. Mitäs luulette? Onko siellä vannespesialisteja? Minulle tuli mustasta väristä mieleen ensin vanhat bmw:t ja pilluralli, mikä kauhistutti sekä myyjät että mieheni... Siitä huolimatta palvelu oli erittäin hyvää. Enpä ole yhdessäkään vaateliikkeessä saanut käyttööni neljää myyjää, en edes hääpukua ostaessani.Ei kommentteja: