lauantai 19. tammikuuta 2013

Pakkasia

Pakkaset ovat paukkuneet aina tähän päivään asti, ulos ei ole juurikaan tehnyt mieli mennä. On ollut aikaa lukea kaikki "rästiin" jääneet sisustusaviisit. Se taas on johtanut järjettömään inspiroitumiseen ja tuntikausien surffailuun nettikaupoissa. Jospa vain vihdoinkin saisin sen lottovoiton. Tänään todennäköisyys on suurempi kuin pitkiin aikoihin, sillä vein kupongin. Viimeksi lottoamista on harrastettu kai puolitoista vuotta sitten.


Viikon puolivälissä saapui odotettu tilaus H&M Homesta, ja tyynyt on nyt päivitetty kevääseen. Pidän kevään trendeistä ehkä eniten tästä lintukuosin ilmestymisestä yhteen jos toiseenkin tuotteeseen. Syksy oli yhtä pöllöä, mutta nyt muutkin tirpat seikkailevat kuoseissa


Lintuja meillä on ollut ennen tätkin villitystä, erityisesti niitä pöllöjä, ja sattuipa silmiini tuo eteisen Lehdet-laatikon lintukin. Mikähän lienee laji. Magneetti on hankittu kauan aikaa sitten Marimekosta. Eteisen korutelin sen sijaan on uusi, tai "uusi", se löytyi kirpputorilta kolmella eurolla. Juuri jotain tuollaista näppärää hieman vanhahatavaa telinettä olen etsinyt pitkään eteiseen päivittäisille koruille, kuten sormuksille ja kelloille. Urheilevina ihmisinä otamme sormukset pois heti töistä tultuamme - siis olemme naimisissa kahdeksasta neljään ja iltaisin seurustelemme ;)


Tulppaaneja on tällä viikolla vilahdellut yhdessä jos toisessa blogissa, joten laitanpa minäkin oman panokseni tulppaanipostauksiin. Rakastan tulppaaniaikaa! Sekin on aivan selvä kevään merkki minulle, kun ensimmäiset leikkotulppaanit ilmestyvät keltaisina ja valkoisina kauppoihin joulun jälkeen. Lienee selvää tässä vaiheessa, että kevättalvi on lempivuodenaikani. Se tuo värejä, ihania pastelleja ja kirkkaita keltaisia sävyjä, talviseen maailmaan pitkän harmaan jakson jälkeen.

Ei kommentteja: