torstai 10. tammikuuta 2013

Keltainen on uusi musta

... tai ainakin niin kevään trendien osalta ennustetaan. No sehän sopii minulle! Vanha keltainen sohvamme on aina joskus herättänyt vieraissamme huvitusta, mutta itse olen pitänyt sitä aina piristävänä. Sohvaa koristaa vielä joulua varten Ellokselta hankkimani sisustustyyny. Kevääksi tekisi mieli hankkia sohvaan kontrastiksi jotakin mustavalkoista, ihan raidallisena tai sitten vaikkapa seeprana.


Olohuoneeseen puolestaan hankin pari keltaista sisustustyynyä H&M Homen mallistosta jo syksyllä kevättä odottamaan -tietämättä tästä keltaisen hypetyksestä mitään. Ne tuovat harmaaseen sohvaan kivasti särmää. Sopivan sävyn poimin olohuoneen seinään nojailevasta Karel Appelin pöllöstä, josta ennenkin on poimittu sisustukseen sopivia tehostesävyjä. Onneksi pöllö on värikäs, sävyä voi vaihtaa mieltymyksen mukaan eikä kokonaisuudesta tule levoton. Keltaisen tyynyt kaverina on pehmoinen susityyny, josta en vielä hennonut luopua, vaikka se ei kovin keväinen olekaan.
Kevättä tehdessäni kaivelin myös tuikkuvarastoa, ja sieltäkin löytyi jotakin keltaista. Joulun harmonisen mustavalkoharmaan jälkeen ladoin Iittalaa vatiin ihan kaikissa kevään väreissä. Taidanpa huomenna hakea tuikkujen pariksi kimpun tulppaaneita. Viikonloppu ei kyllä tule päivääkään liian aikaisin, ja ihanaa, että tätä ensimmäisen piiiiitkän työviikon loppua tervehtii vihdoin myös aurinko, se lupailee kevättä tänne Lappiinkin.

Ei kommentteja: