keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Korutikas

Viikon projekti on ollut korujen kerääminen erinäisistä kätköistä yhteen paikkaan. Muuton jälkeen korut ovat lojuneet siellä täällä solmussa enkä ole jaksanut paljoa asusteisiin panostaa. Kaulassa on roikkunut korkeintaan huivi ja korviin olen vaihtanut uudet helmet, kun entiset ovat pudonneet pois. Nyt sain kutienkin viimein aikaiseksi järjestää kaikki korut, ja olikin hauskaa tehdä löytöjä omista kätköistään.  
"Ai mulla oli tällainenkin..."


Osa kaulakoruista riippuu nyt tikkailla sievässä rivissä. Riipukset ovat rasioissa ja ketjut omissaan. Tikkailta on kiva aamulla yhdellä silmäyksellä katsoa, mitä tekisi mieli laittaa kaulaa. Eikä yksikään koru ole enää kietoutunut epämääräiseen mykkyrään toisen korun ympärille.


Kokonaisuudessaan säilytysjärjestelmä näyttää tältä ja sijaitsee makuuhuoneemme nurkassa vaatekaappieni läheisyydessä. Tikashylly on tilattu Ellokselta, ja se on mielestäni tarkoitukseen sopiva. Korujen lisäksi siihen mahtuu muutama kortiste-esine, kuten hääkuvamme, joka on ihanassa Korsikalta löytyneessä ikkunakehyksessä -ja ihan oikein näette, mies hyppää siinä ripaskahyppyä keskellä hankimaisemaa. Kuvaajamme oli helmi.

Ylimmällä hyllyllä oleva känkkänä on orkideani. Sain sen Sadun päivänä anopilta. Nyt sille kävi köpelösti. Kukat putosivat yksi kerrallaan, ja siirron jälkeen se heitti laminaatille kaksi lehteä. Voiko tuota mitenkään enää pelastaa? Anoppi pääsi juuri ennen joulua kehumaan, että "orkideakin on vielä hengissä, enpä olisi uskonut". Eipä ole enää, pheh.

Ei kommentteja: