maanantai 7. tammikuuta 2013

My Destination

Kuva: http://www.mydestination.com/algarve

Arki pyörähti tänään käyntiin oikein todella. Töihin paluu ei silti tuntunut niin kamalalta kuin olisi voinut olettaa. Viimeistään kahdeksan kilometrin pyöräily kirpakassa -10 asteen pakkasessa herätteli kropan käyntiin.

Ennen edellisen loman loppumista käänsimme toki katseet kohti tulevaa ja varasimme kesäkuun ensimmäisille viikoille matkan Portugaliin. Tuota oheista kuvaa katsoessani en todellakaan malta odottaa, että pääsen Lagosiin Atlantin rannalle. kohteen pitäisi olla tällaisen aktiivipariskunnan toivekohde hyvine pyöräily-, melonta-, vaellus-
ja snorklausmahdollisuuksineen.

Lagosista siirrymme Lissaboniin, joka sekin on uusi kohde. Olemme aina yhdistäneet lomiimme sekä ranta- että kaupunkikohteen, jotta sekä auringonottotarve että kulttuurinnälkä tulevat täytetyiksi. Lissabonin jälkeen lennämme kotiin Nizzan kautta. Se on häämatkakohteemme, johon on aivan pakko palata tänäkin vuonna muutamasi päiväksi. Kaupunki lienee yksi viehättävimmistä, missä olemme olleet. Kenties tänä vuonna piipahdamme myös Cannesissa tai alla näkyvässä Ezessä vaeltamassa. Töitä on mukava tehdä, kun on mitä odottaa -ja Visa-lasku, mitä maksaa.
Kuva: http://myitchytravelfeet.com/2011/01/18/cruise-excursion-eze-villa-rothschild/


Ei kommentteja: