keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Lämmintä ja mukavaaKun töissä on kiire, vaaditaan asuilta pehmeyttä, helppoutta ja lämpimyyttä. Viime ja tällä viikolla työn lisäksi on ollut vielä luentoja yliopiston kylmissä luentosaleissa. Vanha Vilan Poncho on vastannut tarpeisiin ja ollut kovassa käytössä. Kokeilin ensi kerran sitä burgundin väristen housujen parina, ja se toimi mukavasti. Jalkaan vedin polvimittaiset villasukat. Ei palellut.

Nellyn valtaisa alepaketti sen sijaan kuljetti loppuviikosta kotiin monta pettymystä. Muun muassa Odd Mollyn odotetut aleneuleet matkasivat takaisin. Sen sijaan Mungolifen Everlong Scarf oli positiivinen yllätys. Se oli puhdas heräteostos. Ne harvoin onnistuvat, varsinkaan silloin, jos ostan tekonahkaa, mutta nyt tärppäsi. Huivi on kooltaan ja materiaaliltaan mainio. Heitin sen eilen mustan paidan ja valkean neuleen seuraksi ja yllätyin lähinnä siitä, kuinka lämmin se on. Se on myös sen verran painava, että se pysyy kovassakin ravissa paikoillaan. Ennen kaikkea se on näyttävä, maanantain perustylsä farkut ja neule -kombinaatio virkosi kummasti pelkällä huivilla. Everlongeja näkyy vieläkin olevan Nellyllä, suosittelen -lämpimästi.

Mungon mallistosta tilasin myös Tallulah-mekon sekä pitkänä että lyhyenä. Jälkimmäinen saa odottaa kesää, mutta pitkän mekon varalle on suunnitelmia ensimmäisen hääpäivän tienoille maaliskuuhun. Näissä mekoissakin on molemmissa yläosa tekonahkaa, mikä näytti yllättävän mukavalta jopa minun päälläni siitä huolimatta, että olen äärimmäisen epärock. Nahka on mekkoihin mainio idea, sillä ainakin minä palelen mekoissa aina oli sitten kesä taikka talvi. Tekonahka tuntui mukavan lämpimältä ja mekot pysyivät napakasti ylhäällä. Sääli oikeastaan, että löysin malliston vasta nyt alessa, olisin voinut maksaa näistä vaatteista mielelläni enemmänkin kuin muutaman kympin.


Ei kommentteja: