keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Alelöytöjä

Aleshoppailuni on keskittynyt pääasiassa internetkauppoihin, mutta kerran pari ehdin käväistä kaupungillakin, ja jotakin etsittyjä hankintoja ja heräteostoksia tarttui mukaan. Ensimmäinen tämän päivän asussa ensimmäisen kerran kokeilemani H&M:n flanellipaita on taivaallisen pehmeää materiaalia. Lisäksi siinä on kyynärpäissä hauskat vakosamettiset kyynärpaikat, jotka tuovat perusruutupaitaan hiukan ilmettä. Flanelli oli tammikuun kylmällä ihanan lämmittävä materiaali. Yhdistin paidan pehmeein pehmempiin Serious Sallyn -farkkulegginsseihin. Ensimmäisellä työviikolla täytyy olla pehmeä aloitus. Kirjaimellisesti.


Toinen alelöytö on  löytynyt ihanan lämmin pikku toppis, jonka ostin lähinnä autoilukäyttöön, mutta jonka havaitsin huomattavan lämpimäksi. Olin ajatellut lähteä etsimään kyseistä takkia Lindexiltä, jossa kuulin niitä olevan, mutta  sopiva yksilö sopivasssa värissä sattui silmiin Cubukselta enkä sovituksen jälkeen juurikaan harkinnut, otanko vai jätänkö. Takki mahtuu tarvittaessa pikkuruiseen pussukkaan. Sisällä on untuvaa, joka tosin ei välttämättä pysy siellä aivan niin hyvin kuin aidoissa takeissa, joten pesemisen kanssa voi olla hiukan niin ja näin.Heräteostoksina Ginasta, jossa muuten aika harvoin nykyään käyn muutoin kuin perustoppeja hakemassa, tarttuivat kätösiini hauskanmalliset herrainhousut. Niiden malli oli niin houkutteleva, että ostin ne harkinnan jälkeen siitäkin huolimatta, että koko oli numeroa liian suuri. Kangas on kuitenkin vuoretonta, joten lanteilta on helppo kuroa hieman sisään. Vyötärö on mukavan särmä, sillä se on tehty tekonahasta. sen saa kurottua niin hyvin, että se ei ollut leveä, vaikka koko ei olltukaan oikea.

Muita alelöytöjä odottelen postin kautta tuleviksi. jotakin ihanaa on tulossa ainakin Odd Mollyn kokoelmista, tosin Nellyn kautta. Eilen huomasin, että myös Odd Mollyn omilla sivulla on paljon tuotteita puoleen hintaan. Valitettavasti vain 0-koko alkaa olla useimmista tuotteista loppu.


Ei kommentteja: