perjantai 18. tammikuuta 2013

Industrial-henkeä

Tänä keväänä kävi niin, että olimme kerrankin edellä aikaamme -tai niin paljon jäljessä, että olemme kaikin puolin in sisutuksemme kanssa. Keltaisen ja mustavalkoisuuden lisäksi, innostuimme nimittäin vuosi sitten industrial-henkisestä sisustamisesta. Emme yritä seurata aikaa, vaan luoda mukavaa ilmapiiria kotiimme. Toki on hauskaa olla ajan hermolla siinä mielessä, että sisustuslehdet pursuavat juuri nyt paljon vinkkejä meidänlaisemme tyylin luomiseen.



Kaikki alkoi yllä näkyvistä Cals Ohlsonin hehkulampuista. Ne oli kerta kaikkiaan saatava edelliseen asuntoon. Täällä sijoitimme ne eteisaulaan. Siihen sopivat kuin nenä päähän. Varsinainen valaisin on peilin yläpuolella, nämä luovat käytävätilaan mukavan pehmeän lisävalon.

Syyslomalla hankimme lamppujen seuraksi Ikeasta industrial-henkisen hyllyn. Se asusti ensi pari kuukautta keikkitössä, mutta sinne se oli jotenkin liian pieni. Nyt se taisi vihdoin löytää paikkansa eteisaulasta lamppujen himmeästä (siksi huono pimeä kuva) loisteesta.



Latasin hyllyn täyteen sisustus- ja muotilehtiä, joita olin varastoinut työhuoneen nurkassa. Mies ei pidä lattiapinoista, vaikka minusta se näytti kivan rennolta kasalta. Kieltämättä siivoaminen on helpompaa, kun pölynkerääjät eivät loju nurkassa. Sekin idea näytti kivalta sisustusaviiseissa, mutta karu todellisuus tuo ikävät realiteeti mukaan kuvaan... :) Antoisaa viikonloppua!


Ei kommentteja: