tiistai 29. huhtikuuta 2014

Roosaa ja beigeä


Tutkimussuunnitelma meni eilen tutkittavaksi tiedekuntaan. Se valmistui jo viikonloppuna, ja olenkin siivoillut aivan raivona talvea pois nurkista. Olen saanut aika paljon aikaiseksi! Tosin kaikki makaa vielä tuossa eteisessä, en ole vielä saanut kerättyä voimaa viedä niitä varastoon.... kaikki kerralla sitten ;) Myös kirppiskasa on kasvanut. Ensi tiistaista alkaen löydätte meikäläisen muotiluomuksia Varastotien pöydästä 21.


Koska aikaa on enemmän, olen ehtinyt myös ajatella hiukan enemmän sitä, mitä laitan päälle. Tänään minulla oli palaveri uudessa työpaikassani, ja pukeutumiseen teki mieli panostaa hiukan enemmän. Illalla unta odotellessani näin vision beigestä ja korallisesta roosasta. Kaikki päällä olleet vaatekappaleet ovat jo tovin odotelleet parempaa huomista kaapissani, ja nyt ne kohtasivat ainakin itselleni tosi mieluisessa yhdistelmässä. Tähän yhdistin vielä viiime hetkessä viime viikolla lahjaksi saamani Michael Korsin ruusukultaisen kellon. Siitä kuvia sitten vaikkapa seuraavassa postauksessa, se on niin kaunis ja täydellinen, että ansaitsee muttaman linen ihan itsekseen ;)


Kello tipahti minulle ennakkolahjaksi tulevaa kolmekymmentävuotissyntymäpäivääni varten, joka todella on 27 päivän päästä. En ole ehtinyt suunnitella vielä mitään juhlia tai mitään muutakaan. Yllättävä työpaikanvaihdos toi aika paljon lisää ajateltavaa. Myös se seikka tuottaa harmaita hiuksia, että palkkani putoaa...aloin heti etsiä sivutyötä, ehkä sellaisen löydänkin. Yrittäjän lapsena en masennu ihan pienistä ;)

Huomisen jälkeen on onneksi jälleen tiedossa pieni hengähdystauko vapun muodossa. Oikein hauskaa ja railakasta vappua kaikille. Itse taidan ihan vaan maata äksänä lattialla tai iinä sohvalla. Sen verran railakkaita ovat viimeiset viikot olleet... :) Toivottavasti muuten sää tuosta paranee, huomatkaa järkky lumikuuro Lapin päällä...kääk, nyt sitä parhaillaan tuolta tipahtelee niskaan tuota räntähöttöä...

Ei kommentteja: