lauantai 26. huhtikuuta 2014

Jos sit Yosit... :)


Koko viikon olen miettinyt sanojen merkitystä ja verbien paikkaa, tutkimussuunnitelman viimeinen hionta on siis ollut kyseessä. En voinut olla leikkimättä sanoilla vielä tässä otsikossakin. Ei ole muita kesäkenkiä ehtinyt hakea yhtään mistään, ja nyt täälläkin päässä Suomea on päivällä jo yli kymmenen astetta lämmintä. Jos sit Yosit laittaa maanantaina, kun ei nyt enää saappaissakaan viitsi hikoilla....huooh, toivottavasti huomenna ehdin tehdä jotain tälle kaaokselle.


Tänään oli tarkoitus siivota ja viedä talvivaatteita varastoon sen jälkeen, kun olen pikaisesti tehnyt hakemuspaperit valmiiksi ja tulostanut sekä kansittanut tutkimussuunnitelman. No arvaatte, varmaan, miten tuon pikaisen kanssa meni. Kaikki menee pieleen, kun on kiire. Word alkoi viisastella, tulostimesta loppui muste, isän koneessa ei ollut koko wordia, kun menin tikun kanssa sinne tulostamaan..... Noh, end of story, nyt nippu papereita odottelee laukussa, ja maanantaina menen niiden kanssa tiedekuntaan. Toukokuun lopussa tämän pitäisi olla virallista -myös miehelleni. Päätin, että hauskin tapa kertoa on näyttää hyväksymiskirje.


Elämä on nyt yhtä isoa projektia kummallakin. Mieheni pääsi mukaan erääseen suureen valtakunnalliseen projektiin. Olemme hyvin innoissamme asiasta. Perheen perustaminen näyttää nyt taas vähintäänkin haastavalta nämä kaikki kuviot yhdistäen. Lisäten siihen vielä sen, että kennelimme emokoira ei ilmeisesti olekaan tiineytynyt... Pentua ei siis ole odotettavissa ainakaan samalta paikkakunnalta. Odotamme kuitenkin vielä ensi viikon kontrolliultraan. Pessimismiin taipuvainen mieheni alkoi toki heti toitottaa, että näin kävi, koka minä intoilin liikaa ja kerroin kaikille, heh...plääh. En osta tuota selitystä.


Onneksi elämän haastavilla hetkillä voi repiä hiukan riemua pienistä materialisista asioista, kuten ballerinoista, joista olen haaveillut jo pari vuotta. Uskomatonta, että ne ovat jalassani. Päädyin siis ottamaan nämä harmaat käärmekuvioiset, joihin ihastuin heti alunperin. Niille tulee varmasti käyttöä. Koska en ole laukkuihmisiä, ei sitäkään tarvitse pohtia, minkä ihmeen laukun kanssa näitä voi pitää. Toki perusmusta käy aina. Mukavaa viikonloppua kaikille -haravoikaa, kunnes kätenne hajoavat ja sydämenne pakahtuu. Minä odottelen vielä ;)

Ei kommentteja: