keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

On kevät, kuljen Hakaniemen rantaa...


... tai oikeastaan kuljin eilen :) Oli aika uskomatonta, että maanantaina aamulla hiihdimme ja iltapäivällä olimme rinteessä ihanassa auringonpaisteessa ja tiistaina kävelin Hakaniemessä +21 asteen lämmössä. En tiennyt, kummasta olisin tykännyt enemmän. Tai no... talvitakissa tuli aika kuuma ;) Laitoin ohuimman H&M:ltä aika vasta haetun bleiseritakin, mutta sekin oli liikaa.

 Työpäivät Helsingissä ovat hauskoja, mutta tosi raskaita. Rovaniemen kone lähtee jo 5.45, mikä tietää, että kentällä on oltava ennen viittä...huooh, herätys puoli neljä. Illalla puolestaan olin kotona vasta kymmeneltä. Sanomattakin selvää, että nukahdin samassa silmänräpäyksessä.

Pääsiäisenä blogissa soi hiljainen valssi. Urheilimme rinteessä joka päivä pari tuntia, ja sää oli aivan uskomaton! Hetken luulin, että minut on kruunattu Sansibarin prinssiksi ja prinsessaksi, kun laskimme tyhjässä rinteessä ja nousimme omalla hissillä ylös. Ei yhtään harmita, ettemme lähtenee tunturiin jonottelemaan ;)Huomenna on jännä päivä edessä. En nyt ehtinyt kuvata pääsiäisen juttuja tänne blogiin. Koristeita oli, mutta keräilin jo pois. Olen ollut niin kiireinen tutkimusasioiden kanssa, sillä huomenna hakemus on ohjaajan allekirjoitettavana. Tänään lähetin paperit hänelle katsottavaksi. Sormet ristiin, että ne menevät läpi, vapaa viikonloppu kuulostaisi aika mahtavalta. Palan halusta siivota ja viedä talvivaatteet varastoon.... hullulla on halvat huvit ;) Tai no halvat ja halvat.... Yosi Samrat saapuivat ja ne ovat ihanat, mutta niistä lisää myöhemmin :)

Ei kommentteja: