torstai 17. huhtikuuta 2014

Moods of Spring


Viime pyhänä taisivat olla viimeiset hienot hiihtokelit. Yöpakkaset loppuivat, joten hiihtämään täytyisi lähteä jo aamulla seitsemältä, jotta ehtisi ei-upottavalle baanalle. Eipä sillä, on sekin tehty. Silloin liikkeellä ovat vain tosi HC niilot...hehheh ;)

Kävimme katsastelemassa mökkimme kunnon -perinteinen kevätretki, jolla paistetaan makkaraa ja ihaillaan talven väistymistä. Ilma oli mahtava, mutta tuuli aikamoinen. Tosin tuollaisella lyhyellä sinne ja takaisin -reissulla tuntuu aina, ettei sielu oikein pysy mukana. Illalla, kun tulee takaisin, ei tiedä, onko ollut matkalla viikon vai pari tuntia. Tuleeko teille koskaan samanlainen tunne? :)


Yksi muotikommenttikin reissun osalta täytyy tehdä. Siellä nimittäin Sorelini olivat toista kertaa kunnon kyydissä. Olen niillä käynyt pieniä reissuja siellä täällä kurakelillä ja hyvin toimivat, mutta annappas, kun pitäisi todella toimia niin ei toimi. En enää ihmettele, miksi niitä sanotaan juppien kengiksi. Niillä ei todella taida pärjätä muualla kuin viiden minuutin kurajuoksulla ratikasta toiseen. Joulun aikaan päivän mittaisella pakkasreissulla varpaani jäsähtivät jäähän alta tunnissa. Noh, laitoin sen sen piikkiin, että oli liian kylmä (-10), mutta annapas olla nytkin muutammalla plussa-asteella varpaani olivat ihan kohmeessä, kunnes vedin kolmet (!) villasukat päällekäin. Kehotan siis vakavasti harkitsemaan jotain muitakenkiä, jos oikeasti aiotte liikkua niiden kanssa luonnossa, jätetään nämä trendipopot Etelä-Suomen kurakeleille.

Noh, se kengistä. Hauskaa oli ajatella, että ensi keväänä meillä on mukana myös koiruus tällä retkellä. Viimeiset viikot ollaankin mietitty nimeä tosi kovasti. Koiran nimeäminen on varmaan yhtä vaikeaa kuin ihmisenkin, onneksi olemme kuitenkin samoilla linjoilla ja koirasta ei tehdä Jeppeä tai Stefania, vaan jotain siltä väliltä -koiramainen ihmisnimi.


Sellainen kevään fiilistelypostaus tähän päivään. Hyvää pääsiäistä kaikille! Olemme ainakin päässeet ruokakaupasta ulos tähän mennessä...se oli saavutus, huh. Myös pä-ä-ä-ä-ssin poika sai äsken kyytiä eli lammasateria vol1 on syöty. Huomenna lisää ja ylihuomenna ja sitä seuravana....mä-ä-ä-äää taidan muuttua lampaaksi itsekin tämän pääsiäisen aikana ;)
Ei kommentteja: