lauantai 19. lokakuuta 2013

Fur Fashion

Terveisiä Puolasta! Paluu oli hyytävä, lämpötila on täällä noin 30 astetta kylmempi, maa jäinen ja lunta vihmoo vaakasuorassa. Pikku talvimyrsky oli heitellyt kaikki ennen reissua istutetut kanervat ruukkuineen (entisine ruukkuineen...plääh) pitkin pihoja ja roskiskin oli tehnyt tuttavuutta naapurin kuusten kanssa. Kaksi viikkoa räköstämäni pensaansuojukset olivat nekin siellä ja täällä, toki jänis oli käyttänyt tilaisuutta hyväkseen ja popsinut Maurin makean vadelman suihinsa. Home sweet homw, indeed. Ihan vaan pikkasen kattelin lentoja jouluksi...
kuva: style.mtv.com
Noh, onhan kotiin mukavakin tulla. Tosin nyt pari päivää vat olleet työntäyteisiä. Autotalli on pitänyt siivota, että saa jäätyneen auton sinne sulamaan ja talvitakin piti kaivaa varastosta. Oli jokseenkin hyytävää käydä edes kaupassa kesätakilla, kun miinusasteita oli liki kymmenen ja viima puhalsi suoraan Jäämereltä.
kuva: theclothingmenu.com
Aloin todella harmitella, etten ostanut jotakin niistä mahtavista karvaluomuksista, joka lähestulkoon jokaisella puolalaisnaisella oli. Siellä jos missä ollaan edelläkävijöitä tekoturkismuodin kanssa. Omassa kaapissani uutta tulemista odottavat häitä varten ostetut tekoturkikset, joten maltoin pitää näppini kurissa. En myöskään sortunut nahkahihoihin, vaikka niitäkin osattiin yhdistellä paljon taidokkaammin kuin täällä lännempänä. Ylipäänsä ihmiset olivat yllättävän muodikkaita. He seurasivat trendejä, mutta loivat niihin oman twistin. En yhtään ihmettele, että itä inspiroi monta suunnittelijaa. Kuvia Krakovasta on luvassa sitten myöhemmin, mutta tässä hieman turkisinspiraatiota. Näitä alkaakin näkyä jo monissa kaupoissa, midseason saletkin alkoivat juuri sopivasti ainakin Henkalla ja Nellyllä.

kuva commetrics.com

Ei kommentteja: