perjantai 4. heinäkuuta 2014

Wrapped Shirt

Ne kuuluisat vanhan kaupungin pyykit... :)Hiukan lisää kuvia Dubrovnikista olisi luvassa tähän harmauteen. Kesä ikään kuin kävi kiusaamassa meitä; pari päivää oli lämmintä ja sitten taas saamme nauttia sateesta. Onneksi on tuo koiranpoikanen meitä ilahduttamassa, sateessa ei haittaa silloin mikään muu kuin ulos vieminen. Nyt olemmekin saaneet ravata siellä tiehään, sillä pienellä meni maha sekaisin. Aivan kuin lapsen tautia katsoisi, sielua korventaa, kun toinen kärsii :( Onneksi ollaan menossa parempaan suuntaan. Oli tarkoitus jo eilen tulla päivittämään, mutta tuo mahan reistailu laittoi illan suunnitelmat uusiksi. Todella nostan hattua niille usean lapsen äideille, jotka silti bloggaavat päivittäin. Respect :)

Sitten itse asiaan! Sain mieheni ottamaan muutamia asukuvia kotikadullamme Dubrovnikissa. Asuimme tosiaan jonkun kodin yläkerrassa, mikä oli tosi toimiva vaihtoehto majoitukseksi. Asuimme kaupungin yläpäässä, josta pääsi kätevästi niin vanhaan kuin uuteenkin kaupunkiin. Illalla söimme enimmäkseen muualla kuin vanhassa kaupungissa, sillä siellä hinnat olivat korkeita ja ravintolat eivät näyttäneet kovin kummoisilta. Tiedätte varmaan sen säännön, jonka mukaan kannattaa vältellä rafloja, joissa on annosten kuvat ikkunassa. Noh, niitä riitti. Läheltä kaupungin uimarantaa sen sijaan löysimme viehättävän ravintolan, jossa kävimme useampaan otteeseen. Eräänä iltana sinne kanssamme sattui myös Kauko Röyhkä, jonka matkaa aloimme sitten seuraamaan Facessa. Hän on matkalla edelleen. Hänellekin suotakoon tässä välissä hatunnosto; matkustaminen on kivaa, mutta muu maa mustikka ja sitä rataa ;)

Lempiravintolamme vaati jonkin verran apostolin kyytiä, joten Converset osoittautuivat parhaaksi kenkävalinnaksi. Minulla ei ennen tätä kesää ole ollut tuollaisia tavallisia yksivärisiä Converseja, mutta olen niihin kyllä tosi tyytyväinen. Ne ovat sitä paitsi todella hyvät kengät jalassa ja yhdisteltävissä vaikka mihin. Mietin vain, miksi en ole hankkinut niitä aiemmin...

Aika monena iltana oli viileää, joten H&M:n wrapped shirt tuli todella tarpeeseen. Bongasin sen loppukeväästä nettimyymästä, ja sain odotella aika kauan, että sain napattua oman kokoni. Pitkään aikaan en ole tarkistellut mitään nettimyymälää oikean koon toivossa niin usein kuin tuolloin, mutta kyllä kannatti. Materiaali on jo valmiiksi nyppyistä, joten uskon, että pusero on pitkäikäinen -ei ainakaan nyppyynny ;) Olen fiksoitunut selässä oleviin yksityiskohtiin, ja erinäisiä selästä avaria tai aukinaisia paitoja on kertynyt jo aikamoinen määrä. Tämä on kuitenkin ehdoton kesäsuosikki. Yhdistin siihen nyt nuo talvella Vilan alesta bongatut tekonahkashortsit, nekin ovat mainio valinta viileään kesäiltaan. Näitä mainiota tässä nyt on täytynyt keksiäkin...huooh, ehkä se kesä sieltä vielä tulee :)
Ei kommentteja: