tiistai 15. heinäkuuta 2014

Ajatuksia tekstiprinteistä


Olen tosi kranttu printtien kanssa, vaikka pidänkin niistä paljon muiden kodeissa ja vaatteissa. Ehkä kranttuuteni johtuu siitä, että työssäni työskentelen kielien ja hyvän ilmaisun kanssa päivittäin. Silloin "do what love, love what you do" ja muut vastaavat tuntuvat aika ironisilta ilmaisuilta ;)

Noh, annapas olla, kun kehitin itselleni viime keväänä pakkomielteen printteihin, oli löydyttävä oman seulani läpäisevä lausahdus ja kieli. Ranskan kieltä en ole opiskellut puolta vuotta kauempaa, vaikka se kuulostaa omaan korvaan tosi kauniilta. Aiemmin toivoin, että osaisin sitä paremmin, mutta mitä printteihin tulee, on vain hyvä, että lausahdukset eivät ole liian kuluneita omassa mielessäni. Ce la vie on yksi lempilausahduksistani, se voisi olla oikeastaan vaikkapa mottoni. Elämä on potkinut päähän ajoittain tosi rankasti, mutta silti, se on vain elämää. Elämä jatkuu, alamäen jälkeen tulee ylämäki. Enpä siis olisi voinut olla innostuneempi, kun silmiini sattui Nellyltä tämä ihanan pehmeä puuvillapaita kera lausahduksen.Ennustin eilen oikein. Syyskuvasto Ellokselta todella kolahti luukkuun. Olkoon netti ja nopeus, mutta joistakin asioista pidän old school -tyylisinä, ja yksi niistä asioista on kuvastojen selailu. Odottelenkin tällä viikolla saapuvaksi muitakin lehteiltäviä. Ilokseni huomasin, että printtien voittokulku jatkuu syksylläkin. Ranskaa en löytänyt, mutta sen sijaan bongailin muutamia tunnistamattomaksi muotoiltuja tekstejä, sellaisia, joita täytyy tuijottaa hetki ennen kuin ymmärtää, mitä tekstissä sanotaan. Taidanpa klikkailla yhden sellaisen kotiin. Tosin odottelen muidenkin mallistojen saapumista ennen tilailua. Pihamme autotalliprojekti hidastaa ostohaluja kummasti ;)


Kuvat räpsin reissulla Barin lentokentällä. Kun odotteluaikaa on puoli päivää, luovuus on huipussaan. Täytyypä tuosta Barista todeta, että on hyvä, kun näimme sen ohikulkumatkalla. Joskus aioimme lentää sinne ja alkaa sieltä käsin kiertää eteläistä Italiaa. Bari näytti kuitenkin niin tylsältä teollisuuskaupungilta, että sinne emme taida eksyä enää toiste. Huomatkaa kuvissa myös herran säpäkät housut Zarasta. Itse pidän niistä jopa enemmän kuin herra itse. Harmi, että olen niin paljon pienempi, muutoin saattaisin lainata housuja ;)Ei kommentteja: