torstai 20. maaliskuuta 2014

Tunto Hieno in action


Nonni. Nyt se on valmis -vihdoin. Mutta hei... kuka sitä nyt malttaa sisustaa tai keskittyä muotiin, kun ulkona on HANKIKELI :) Tätä asiaa ei taatusti ymmärrä kuin hiihtoniilot, mutta who cares. Vakka on löytänyt kantensa, ja tuolla me olemme suihkineet jäätyneen suon kantavalla hankipinnalla pari tuntia joka päivä. Sen jälkeen uni on tullut silmää jo yhdeksän jälkeen illalla. Yhtenä iltana väkräsimme väsyneenä tuon DIY-lehtipinon keltaiselle seinälle pariksi. Kahden tunnin hiihtolenkin jälkeen kesti luvattoman kauan hoksata, minkälainen vyö tuolle keltaiselle sopii pariksi, yritimme aika kauan työntään niin sanotusti neliönmuotoista palikkaa pyöreään aukkoon, heh.

Tänään konkretisoitui myös pennun tulo. Sitä ei ole itse asiassa vielä laitettu alullekaan, mutta koirien vauvojen hankinta kuulosti siltä, että siellä ei paljon tuhkamunia ammuta ;) laskettu aika on aika lailla tarkalleen minun 30-vuotissyntymäpäiväni, jos oikein sattuu natsaamaan. Sepäs se olisikin paras synttärilahja. Luovutus puolestaan osuu osimoilleen juuri niihin päiviin, kun meillä on viitisen viikkoa lomaa edessä. Voiko ajoitus paremmin kohdalleen osua? Nyt täytyy koputtaa puuta, olen hiukan taikauskoinen, koskaan ei pidän toivoa liikoja, jos langat eivät ole omissa käsissä ;)

Nyt pidemmittä puheitta kuvia kehiin. Juuri tällä hetkellä menossa on olohuoneen verhojen silitys, nuo koivuhässäkät eivät todellakaan ole jäämässä tuohon. Ne olivat tilapäinen kokeilu..joka tosin kesti kolme viikkoa, mutta minkäs teet, kun hiihtokelit yllättivät. Mikäli kelit tästä huononevat esittelyssä olisi pitkästä aikaa muotia sisustuksen sijaan. Hankin nimittäin suositusten perusteella ensimmäisen arvokkaamman arkilaukkuni. Se on mahtava! Mutta... siitä lisää myöhemmin, nyt ällökkipuuhani silityksen pariin. Voiko mikään olla ärsyttävämpi kotihomma? Ei voi, jos minulta kysytään.
Ei kommentteja: