tiistai 11. maaliskuuta 2014

Meille syntyy vauva...

Kuva: https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images
..huhtikuussa :) Puhutaan siis koiravauvasta, mutta en kyllästy tuohon vitsiin ollenkaan. Hauskaa saada katseita liikkumattomuudesta turvahtaneeseen alavatsaan ja laittaa ihmiset pohtimaan, onko kyse vitsistä vai ei ;)

Heh, noh, ei siis synny oikeaa vauvaa, mutta toivottavasti saamme pienen poikapuolisen koiravauvan. Kai tosin koirienkin raskaudessa on niin kuin ihmisillä, että koskaan ei tiedä, miten käy. Jos kaikki kuitenkin menee hyvin ja poika syntyy, se on meille varattu :) Olen jotenkin ihan innoissani, en ole pitkään aikaan ollut näin innoissani. Ajatus perheestä saa minut tosi iloiseksi. Koirien raskausaika on tosin niin lyhyt, että parempi innostua, jos meinaa ehtiä enne syntymää.

Olemme harkinneet koiraa jonkun aikaa, mutta mieheni ei ole oikein lämmennyt, koska ajoitus ja rotu eivät ole natsanneet. Nyt syntyvät kultaisennoutajan pennut kuitenkin syntyvät tänne Rovaniemelle ja ovat luovutusikäisiä kesäkuussa juuri sopivasti lomamme aikana. Tämä on hiukan samanmoinen onnenkantamoinen kuin talon ostommekin. Silloinkin kävimme katsomassa taloa, jonka omistaja halusi talosta niin kovasti eroon, että osti asunnon altamme. Ei jäänyt muuta vaihtoehtoa silloin -eikä nyt :) Uskon kohtaloon, ja hyviin tilaisuuksiin on tartuttava.

kuva: www.mrwallpaper.com
Paljon on tapahtunut sisustuksen osalta, mutta en ole jotenkin nyt malttanut pysähtyä kuvailemaan sinänsä tosi hienoja muutoksia. Olen roikkunut päivät netissä lukemassa koirista. Aiomme nimittäin kohta soittaa kasvattajalle, ja hän odottaa, että meillä on kysymyksiä. Tokihan niitä keksimmekin, mutta jotenkin en tiedä mistä aloittaa. Onneksi miehellä on ollut koira aiemmin, hän on hiukan tyynempi. Nyt kuitenkin totean, jotta Biss später, jatkan koiratiedon opiskelua. Täytyy sanoa, että kielitieteen ja arktisen politiikan jälkeen se on todella mielenkiintoista. Taidan todella olla se "elinikäinen opiskelija", jota mainostettiin tulevaisuuden ihmisenä omana opiskeluaikana. Silloin tuntui siltä, jotta never again, kun tutkintopaperi oli kourassa. Pidin vain vuoden tauon lopulta. Maailmassa on liian paljon mielenkiintoisia asioita. Tiesittekö esimerkiksi, että on olemassa koiratanssia? Minä en, mutta se saattaisi olla seuraava hurahduksen kohde, heh ;)

kuva: pictures.4ever.eu


Ei kommentteja: