perjantai 14. maaliskuuta 2014

Harmaata arkea


Kaikki on harmaata! huudahti äitini, kun näki sisustusprojektimme lopputuloksen. Sitten hän näki olohuoneen keltaisen seinän...mutta se onkin jo toinen tarina ;) Harmaata on, mutta olemme tyytyväisiä. Se tuo kotoisan ja levollisen taustan kaikelle muulle sisustukselle. Asunnon liiallinen valkoisuus alkoi jo ahdistaa, täällähän oli kaikki valkeaa lattiasta kattoon, kun muutimme kaksi vuotta sitten. Kolme ensimmäistä kuvaa on otettu päivänvalossa ja viimeinen iltavalaistuksessa. Oikeastaan viimeisessä värit ovat todellisimpia, aurinko on niin kirkas paistaessaan puolelta taivaalta sisään, että se hiukan laimentaa kontrasteja.



Harmaata laitoimme ensiksi mediahuoneen seinään. Huone on mieheni unelma, ja sitä lienee sisustettu kaikista huoneista eniten, heh. Täytyy todeta, että se on kyllä tosi hieno. Sohvan tyynyjä täytyy ehkä vielä pohdiskella, mutta muutoin olen täysin tyytyväinen. Ikean "blogimatto" tuo yksivärisyyteen hiukan rytmiä. Keltainen ja harmaa toimivat mielestäni tosi hyvin. Kulahtanut sohvakin piristyi taustasta. Jos jollakin on vinkkejä sohvan kirkastamiseen, niin otetaan mielellään vastaan. Sohvan arvo nousi tuon taustan edessä nyt kovasti enkä halua enää peittää tai vaihtaa sitä. Onko muita vaihtoehtoja kuin uudelleenverhoilu?


Nyt, kun sisällä on päästy hiumin loikin eteenpäin, alkaa katse kääntyä ulos. Lueskelin äitin luona Viherpiha-lehteä menneellä viikolla, ja innostuin jo suunnittelemaan istutusalueita. Nehän meiltä vielä puuttuvat. Viime kesänä laitettiin seinät ja katto eli puut ja pensaat. Nyt olisi sitten istutusten vuoro. Äiti, kummitäti ja anoppi ovat kaikki onneksi hortonomeja, joten istutuksia voisi saada ilman suuria sijoituksia. Polkuja on niin ikään tarkoitus tehdä. Saa nähdä, mitä "vauvanhoidolta" sitten käytännössä ehtii, kiirehän ei tässä valmiissa maailmassa ole mihinkään. Jos ei ensi kesänä, niin sitten seuraavana, näin täällä pohjoisessa ajatellaan ;) Rentouttavaa viikonloppua!


Ei kommentteja: