lauantai 1. helmikuuta 2014

My boots are made for walking

Olipas se vain järkytys nähdä, mikä kasa kenkiä eteisen kaapissa todella onkaan. Miehelleni siis. Hän halusi sen oikein ikuistaa, tässäpä teillekin kuvat nähtäville. Luulen, että tilanne ei ole kovinkaan paha. Tosin nilkkureita alkaa nyt olla joka lähtöön, biker-bootsejakin kahdet ja saappaita kaikissa väreissä. Tarvitsisin lämpimät katu-uskottavat kengät eli vaikkapa nahkakengät lammasvuorella. Sellaisia ei vain oikein ole olemassa, kaikki alet on koluttu. Luulisi olevan kysyntää näillä leveysasteilla, mutta ei.Tälle talvelle en kuitenkaan kenkiä enää hanki, jos ei mitään täydellisen ihanan mahtavaa tule vastaan. Voit ukko-kulta hengittää. Näihinkään ei ole sievoista summaa laitettu, ja kirppiksellä on myyty kaikki, mikä ei enää miellytä. Tosin tässä on vain toinen kenkäkaappi, toisessa on urheilukengät ja vapaa-ajan kengät. Roskiin päätyy tämän talven jälkeen varmasti muutama pari, jotka on loppuun käytetty. Olenkin päättänyt tosin, etten enää koskaan osta huonoa talvi- tai syyskenkää, vaikka se olisi kuinka kaunis. Tekonahka on armottomasti huonompaa kuin oikea, kuluminen on rumaa ja hoito vaikeaa. Kylmiäkin nuo tekonahkakengät ovat.

Suuren osan kengistäni olen löytänyt super-halvalla loppualeista, kuten Guessin kahdet saappaat viime keväänä -70%. Onni on se, että jalkaa menee 35/36 kengät, talvikengistä joskus 37. Ne tuppaavat jäämään myymättä monessa paikassa. Nyt seuraan, jos tulisi jotkut sopivat mustat ylipolvensaappaat alennukseen. Tähän mennessä kaikissa on ollut liian leveä varsi. Tosin, tuskinpa tulee, ja silloin ostolakkoni pitää pääsiäiseen asti ;)

Kun ei katsele vaatteita ja kenkiä koko ajan sillä silmällä, tulee ajateltua sisustamista. Tänä viikonloppuna olisi tarkoitus laittaa verhot vaihtoon. Tyynynpäälliset on jo vaihdettu. Tunnelmaksi haetaan mustaharmaata yleisilmettä, jota raikastaa valkoinen ja koivu, väripilkkuna keltainen. Niin, tiedän, sanoin kyllästyneeni, mutta kuukausi ilman keltaista on ollut, noh, harmaa. Welcome back keltainen sohva ja keltaiset tyynynpäälliset. Kuvia tästä, mikäli tulos on onnistunut ;) Kuvitelkaa, nyt on jo helmikuu. Se tarkoittaa, että minulla on 27 päivää aikaa suorittaa kolme kurssia, sitten tämä opiskeluhel*****i on hetkeksi tauolla. Rise and shine, kyllä se siitä, se on vain elämää ja muita ihania toteamuksia. Hyvää viikonloppua :)

Ei kommentteja: