maanantai 6. toukokuuta 2013

Tunikapäivä

Tiedättehän ne päivät, jolloin tekee mieli laittaa päällensä jotakin mahdollisimman peittävää ja roikkuvaa, vartalolle armollista? Noh, tänään oli sellainen. Kiskaisin yhdellä kädellä ensin valitun "makkarankuoren" ja tuijotin ahdistuneenna vaatekaappiin viisi minuuttia ennen lähtöä. Onneksi pelastus osui silmiini. Äitini shoppaili muutama viikko sitten kokeilematta itselleen pari puseroa, jotka osoittautuivat liian pieniksi. Kokeilin niitä huvikseni, ja kappas, ne olivat tyädellisiä tunikoita koossa 42.

Tänään uusista ihanista laadukkaista tunikoista päätyi päälle Mexxin pallokuvioinen silkkiseltä tuntuva paita. Sain siis sittenkin sen pallokuosin, jota taannoin himoitsin. Paita tuntui ylettömän ihanalta ja armolliselta päällä, se keräsi jopa kehuja. Paidan kanssa matkalla mukana paikallisen ostoskeskuksen muotipäivillä olivat H&M:n legginsit ja Filippa K:n pussukka, johon mahdtuu näppärästi sekä lompakon sisus että puhelin, kolikoille on oma tasku. Olen tämän joulun jälkeen hankkinut, ja en ole yhtään katunut. Se on kerta kaikkiaan mainio ostos, ja kulkee sekä rusekiden että mustien kenkien kanssa, sillä siinä on ruskea hihna.

No ne kengät sitten. Nyt saisi saarnata. Ne ovat Guessin saappaat -mustana. Kerronko vielä, että numeroa liian pienet. Se ei varmaan lievennä asianhaaraa, että alennus oli 70 prosenttia. Minullahan on nuo aiemmin ostettuna konjakin värisenä (puoleen hintaan), ja hiihdin saman tien saappailla kaksi viikkoa putkeen. Kävin ihan vain vilkaisemassa, josko niitä olisi mustana. Yksi pari siellä oli koossa 35, mutta varattuna toiselle. Kun varaus vapautui en enää pohtinut -edes sitä kokoa. Kengät puristivat hiukan päkiän kohdalta leveyssuunnassa, mutta pituus oli sopiva. Kahden käyttökerran jälkeen nahka on venynyt, ja saapas istuu kuin hansikas, en saanut edes rakkoja. En kadu, vaikka pientä syyllisyyttä tunnen, kun ei mitään pitänyt ostaa. Onko teillä usein samoja fiiliksiä?

Ei kommentteja: