perjantai 10. toukokuuta 2013

Beachwear on my mind...

Ulkona puhalta riivattu tuuli, kurkussa pesii siiliperhe ja sisälläkin palelee. On mitä parhain aika ajatella bikinejä ja rantavaatetusta. Kolmen viikon kuluttua niitä nimittäin tarvitsee. Sanomattakin selvää, että odotan Portugalin Lagoksen rantoja kuin kuuta nousevaa. Pientä bikinitilausta jo laittelin menemään, kun H&M:lle ilmeistyivät jälleen ne jo perinteisiksi muodostunee bikinejä alk. 4,90e -päivät -tällä kertaa oikein Beyoncen mallistona.

blog.flyzeta.lt
 Omaa bikinien ostoani rajoittaa se, että rintavarustukseni on hyvin pieni ja sporttinen. Minulle käyvät vain tietyt mallit, ja ne mielellään saisivat antaa rintavarustukseeni suurentavan illuusion. Vuosien harjoittelun jälkeen silmäni on jo harjaantunut erottamaan bikiniviidakosta minulle sopivat mallit, joten jaan mielelläni yleisön pyynnöistä huolimatta vinkkejä myös muille sporttimimmeille.Kevään mallisto näyttää oikein mukavalta. Itselleni hankin muutamat hapsuiset bikinit. Ne saavat poven näyttämään suuremmalta, samoin kuin kuin röyhelöt. Niitä oli kaupan enemmälti viime vuonna, mutta muutamia siellä täällä olen nähnyt tänäkin vuonna. Alla olevat tuotteet ovat H&M ja Mercedes-Benz -swimwear -mallistoa.Jos hartiat on leveähköt, niin kuin minulla, ns. liivimalliset yläosa voi unohtaa. Parasta on suosia olkaimettomia tai niskalenkillisiä. Niskalenkillissä poven huijausvaikutus on suurempi. Bandeausta kannattaa valita topattu. Itse pidän bandeau-mallista, sillä sen jättämien rusketusrajojen kanssa on helpointa elää. Niskalenkillisiä saa olla solmimassa kiinni ja aina jossain välissä -hupsista- bikini lörpsähtää päältä, kun nousee ja unohtaa laittaa narut kiinni. Ginalta löytyy tänä kesänä tähän valikoimaan esimerkiksi niittejä ja paljetteja. Leveitä hartioita tasapainottavat parhaiten kuosilliset housut. Yksiväriseen yläosaan voi yhdistää mitä tahansa kukista raitaan, jos pylly ei ole kehon isoin kohta. Itse taidan unohtaa match-match bikiniparit tänä kesänä kokonaan.
Kesän hauskoin uimapukutrendi ovat uimapuvut. Ne ovat tulleet takaisin. Heitin juuri roskiin 15 vuotta sitten ostetun uimapukuni. Ehkä olisi aika hankkia uusi. Tuollainen uuman näkyviin jättävä uikkari olisi aika kiva. Niitäkin olen nähnyt mm. Ginalla, odottelen sinne saapuvaksi valkoista pitsikirjailtua uikkaria, joka vilahti viimeisimmässä Trendi-lehdessä.Se on hiukan samantapainen kuin kuvassa oleva musta, mutta aavistuksen peittävämpi. Mieheni puolestaan innostui vyötärölle asti ulottuvista bikinihousuista Beyoncen mainoksessa tv:ssä. Itse en olisi voinut ennen sitä kuvitella mitään kamalampaa, mutta nyt houkutus kokeilla sitä, miltä ne omassa kropassa näyttäisivät, kasvoi. Shall see... Ylipäänsä pidän kyllä siitä, että peittävyyys hiukan lisääntyy, joskus rannalla näkee enemmän kuin haluaisi -varsinkin ulkomailla. Itse ostan biksut usein kokoa suurempana kuin normaalivaatteet, jotta mistään ei vilahtele.


 En panosta uima-asuihin rahallisesti kovin paljoa, sillä on kiva seurata vuosittain trendejä ja kokeilla eri värejä. Käytän bikinejä kesällä aivan kuin alusvaatteita, ja ne kuluvat merivedestä ja aurinkorasvasta oilvat ne laadukkaita tai eivät. Viiden euron bikiniosan pilalle meneminen ei jää harmittamaan niin paljoa kuin Victoria's Secret -bikinin menetys, vaikka sellainen kiva sijoitus olisikin, todettu on.  En vain malta patsastella rannalla peittävän varjon alla, vaan vietän mieluummin aktiivilomaa. Portugalissa tarkoituksena on ainakin snorklata ja meloa, katsotaan, mitä muuta nuo upeat kalliorannat tarjoavat :)Ei kommentteja: