tiistai 7. toukokuuta 2013

In love with.... tennarit!

En ole oikein ollut tennari-ihmisiä aiemmin, mutta viime vuonna tennarirakkaus kolahti, kun hankin Nizzasta Marimekon tennarit. Voi miten mukavat kengät! Miksi en ollut tajunnut aiemmin sitä, minkä vuoksi kaikki pitävät tennareita? Olen laahustellut paksupohjaisilla Pirput parput -tennareillani (vasemmalla keskellä) nyt vuoden, ja mieleni tekisi hankkia Nizzasta nyt jokin toinen malli, mielummin matala.
kuva: trendi.fi

kuva: eukicks.com
Kevään 2013 kuosit ovat ihan kivoja, mutta pysyn mielelläni mustavalkoisessa ja paksummassa pohjassa. Sellaiset kengät ovat mukavimmat ja helpoimmat yhdistellä siitä huolimatta, että kuosi olisi vähän levoton. Tällä hetkellä intoilen eniten alhaalla oikealla näkyvää perinteistä pallokuosia. Lopullisen hankinnan ratkaisee se, mitä Nizzan myymälässä sattuu olemaan. Pohditte varmaan, miksi haen moisia Ranskasta asti. Hävettää tunnustaa, että hinnastahan se on kiinni, siellä kengistä pyydetään useita kymppejä vähemmän. Oikeaan osoitteeseen se kuitenkin menee, Marimekkoon.

Tarvitseeko muuten kertoa, kuinka paljon odotan reilun kolmen viikon päässä siintävää lomaa ja lomamatkaa? Autoa ajessakin tuntuu, kuinka silmissä hämärtyy ja välissä havahtuu, kun liian lähellä jotakin tai jotakuta -sanomattakin selvää, että suosin pyörää näillä koomaviikoilla mahdollisimman paljon. Toivottavasti matkakassa karttuu hiukan tänään Varastotien Kirppikselle kuormaamani tavaramäärän myötä, pöydästä 139 juhlavaatteita joka kokoon ja joka makuun ;) Onneksi tällä viikolla on jokin venäläisten loma ja kaupunkin kuhisee naapurimaan kansaa, he ovat yleensä ahkeria kirppiskävijöitä, toivottavasti tälläkin kertaa.

Ei kommentteja: