keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Missä olet kevät?

Uskotteko, että täällä pohjoisessa vedetään vielä saappaissa? Ja auton ikkuna oli aamulla tuhannen umpijäässä? Ja sisälläkin palaelee? Missä ihmeessä se kevät nyt on.... alkaa riittää nämä yöpakkaset. Viime vuonna näihin aikoihin alettiin tuskaillan helteiden kanssa. Meninkin sanomaan jotakin kylmästä toukokuusta silloin... sitä saa, mitä tilaa.


Oukku on suljettu jo pääsiäisenä, vaikka lunta olisi edelleenkin ihan riittämiin. Aika aikaansa kutakin kuitenkin. Kävimme fiilistelemässä rinteillä kevättä. Noh, upposimme ajoittain polvia myöten sohjoon, joten se siitä keväästä. Jotkut vetivät vielä omia puolilaittomia treenejä rinteessä. Olo oli tosi surrealistinen, toukokuu voi olla näemmä tällainenkin. Sama fiilis oli vuonna 2007, jolloin olin pitkän tauon jälkeen toukokuun Suomessa. Ihmettelin äitienpäivän räntäsadetta muutaman helteisen kevään jälkeen. Silti.. tykkään Suomesta, en vaihtaisi tätä pois.

Kurjalla kelillä on aikaa temmeltää sisällä. Talvitamineiden pois vieminen on ollut jotenkin ihan loputon projekti tänä vuonna. Vieläkin muutama laatikko lojuu kodinhoitohuoneessa. Tästä kaaoksesta voisi tehdä jonkun reality week -pläjäyksen. Sellaista kuulemma suunnitellaan tässä puhtoisessa blogimaailmassa. Se olisikin hauska idea, itse voin ihan vapaaehtoisesti ilmoittautua eturivissä mukaan. Täältä löytyy tämän kevään jälkeen paljon realityä... ;)


Tämä viikko on taas ollut blogirintamalla hiljaista. Olen nimittäin tutustunut uuteen työpaikkaani. Tänään vedimme tiimipalaveria, ja täytyy sanoa, että kun lähes kaikkien ikä alkaa kolmosella, hommat vaan sujuvat paremmin. Sukupolvien välinen kuilu ja lähestyvä eläkeikä vähentävät innovaatioiden määrää...näin se on. Edessä on mahtava vuosi hyvän tiimin kanssa! Tällainen kahden työpaikan välissä oleminen on kuitenkin aika raskasta. Siihen vielä päälle kesäkuntoon projekti (juu juu, kaiken sen kehopohdinnan jälkeen, pieni ryhdistys...), niin päiviin ei paljoa muuta tarvita. Olemme illan istuneet sohvalla pökkyrässä ja tuijottaneet tv:stä ties mitä. Näitäkin päiviä tarvitaan... jospa aurinko sulattaa meidät tästä kohmeesta ensi viikolla. Kevättä on nimittäin luvattu viimein saapuvaksi. Uskon, kun näen.

Ei kommentteja: