sunnuntai 10. elokuuta 2014

Syksyn poiminnat

Syysmuoti alkoi kummasti kiinnostaa sillä hetkellä, kun helteille sanottiin heipparallaa. Näyttää siltä, että ne tosiaan nyt menivät. Juuri nyt ei tunnun pahalta, mutta veikkaan, että lämpöä tulee vielä kaivanneeksi. Lomaa ainakin kaipaan. Työ tuntuu kovin hektiseltä ja vaativalta poikkeuksellisen pitkän ja pennuntäyteisen loman jälkeen. Tosin luulenpa, että parin viikon päästä en muista lomalla olleenikaan, varsinkin, jos todella saan innostua syksystä ja syysmuodista näiden kelien myötä.

Oma varastoni alkaa olla sen verran kattava, että kovinkaan merkittäviä hankintoja en syksyksi aio tehdä. Alesta poimin jotakin syksyynkin sopivaa, mutta niiden sopivuudesta ei koskaan ole takeita. Syksyn uutuuksista silmäni sattuvat aina takkeihin, mutta koetan vastustaa mielihalujani, sillä takkikaappi on aika lailla täysi.

Tässäpä poimintoja syksyn muodista:

1. Harmaa. Syksyn ykkösväri näyttää olevan harmaa, mikä sopii minulle. Harmaa on aina, näin suomalaisena, lähellä sydäntäni ;)

kuva: flooks.net
2. Joggersit ja karvaisuus. Porkkananmalliset housut jatkavat voittokulkuaa. Tämä malli viehättää minua suuresti, tällaiset on saatava, vaikkapa tweedissä tai jossain muussa jämäkämmässä materiaalissa. Kesäisinä ohuina versioina näitä löytyykin jo muutamat. Kevättalven karvaneulelöydöt puolestaan sopivat syksyynkin, niin ikään karvaliivit, jotka viime vuonna olivatkin liian vähällä käytöllä.

kuva: www.hawtcelebs.com
3. Tweed, laatikkomaisuus ja kukat. Tweediä pidin viimeksi ylläni joskus 2000-luvun alulla. Ihan hauskaa, että se tekee paluun. Laatikkomainen takki puolestaan roikkuu kaapissa kevään jäljiltä. Silloin käyttökerrat jäivät vähiin, kun kesä puski päälle. Kukkapeltokin kaapista löytyy, tosin kukalliset colleget ovat alkaneet viehättää, sellaisen saattaisin haluta.

kuva: http://fast.swide.com/

Ei kommentteja: