sunnuntai 3. elokuuta 2014

Long Bob wit Side Bangs

Huomenna se taas koittaa, se hetki, jota odottaa jännityksellä ja innolla, jota varten valmistautuu viikkoja.... Voisin puhua arjesta. Sekin alkaa huomenna. Mutta, mitä todella odotan, on kampaajakäynti. Wihii! Vihdoin! Olen todella kyllästynyt nykyiseen pitkään kauhtuneeseen reuhkaani. Mieheni tosin itkee jo valmiiksi pituuden menetystä. Mikä siinä onkin, että miehet ihannoivat epäkäytännöllisen pitkää tukkaa....

Kuva: http://hairswomen.com/wp-content/uploads/2014/01/Long-Bob-Hairstyles-1568.jpg
Etsin kuvia kampaajaa varten viikko sitten maalta kaupunkiin asioimaan tullessamme. Käytin varmaan kolme tuntia, että löysin sopivat kuvat. Talletin ne huolellisesti tabletille ja olin tyytyväinen ja valmis. Samana iltana siivosin työhuoneen kaappeja ja löysin viime vuoden kampaajakuvat. Kappas vain, samat emännät olivat niissäkin malleina. Ei näemmä ole maku muuttunut ;) En muistanut kyllä ollenkaan käyttäneeni tuolloin hakusanaa "long bob with side bangs" eli pitkä polkka sivuetuhiuksilla. Myös "long bob wit fringe" eli pitkä polkka etuhiuksilla tuotti joitain mieleisiä tuloksia. Vuosi sitten 'long bob' -ilmiö ei vielä ollut syntynyt. Nyt polkkamitta tuntuu miellyttävät kaikkia muitakin, inspiraatiokuvia löytyi siis rutkasti.


Tässä muutamia malliksi teillekin, jotka haaveilette samanlaisesta leikkauksesta. Kenties joku säästää ansioistani sen kolme tuntia elämästään, jonka minä tuhrasin näiden löytämiseen (toistamiseen). Toivon toki, että joskus taas löytäisin kampaajan, joka leikkaisi tukkani juuri minulle sopivaksi ja minulle mieleiseksi ilman inspiskuvia. Sellaisen löysin kerran, mutta valitettavasti hän muutti Ranualle. Ranualle! Mikä menetys....ymmärtävätköhän ne siellä, mikä helmi heillä on käsissään. Nyt valmistautumaan arkeen, biss später.


Ei kommentteja: