keskiviikko 20. elokuuta 2014

Mihin mun elämä meni?


Kauheata. Ihan hirvittävän kamalaa. Loma meni. Kesä meni. Vapaus meni. Elämä meni. tai siltä ainakin tuntuu. Liian pitkät lomat on näköjään ihan vaan liian pitkiä. Tuntuu, etten enää ehdi kuin herätä ja nukahtaa -ja siinä välissä väsyttää ihan pirusti. Kakki hommat laahaavat koko ajan jäljessä. Varmaan viikon ajan olen ajatellut kuvaavani tätä sisustuspuuskan tulosta talossa, mutta aina vain huomaan, että kello on jo kymmenen ja kaikki pakolliset hommat vielä tekemättä. Niin tänäänkin. Nyt kuitenkin päätin kaiken uhallakin tulla hiukan päivittelemään. Eihän tämä blogi nyt voi tähän hetkelliseen kolmikymppisen oravanpyörässä pyörimiseen kuolla kupsahtaa ;)


Syksy tulee oikein rytinällä, mutta tänä vuonna minulta puuttuu se innostus ja energia, mikä aiempina vuosina on ollut. Olen aina puhkunut intoa kaikesta hienosta ja uudesta jännityksestä, mitä syys tuo tullessaan. Kenties se johtuu siitä, että aloitin uudessa työpaikassa nyt oikein toden teolla. Kaikkien uusien ihmissuhteiden luominen vie vain niin paljon energiaa, että haluaisin vain kotoilla.


Viikonloppuna sain kuitenkin hiukan pihajuttujakin tehtyä. Havahduin siihenkin, että nyt jos koskaan pitäisi laittaa syyslannoitteet maahan. Taidan olla jo myöhässä. Myös pihlajien leikkaamisen aika hurahti ohi...no huhtikuussa sitten. Piha alkaa muutoin näyttää aika kivalta. Mitä nyt koira repii istutuksia irti sitä mukaa, kun niitä saa maahan.

Viikonloppuna otimme hetken rennosti, mutta jotenkin olin niin stressaantunut, että melkein itketti, kun well spend. Kävimme Rovaniemen markkinoilla, niillä wanhoilla siis. Siellä oli paljon vanhaa ja paljon hippejä, mutta tunnelma auringon paistaessa oli oikein hauska. Mukavaa, että tässäkin kaupungissa tapahtuu nykyään harva se viikonloppu jotakin hauskaa. Asuni oli amerikkalaisittain tosi pop, nimittäin juoksuleggarit, värikkäät lenkkarit ja parka. No...aina ei vaan irtoa. Hauskaa loppuviikkoa ;)Ei kommentteja: